mamamartuli 05.02.06, 12:55 Od roku walcze z tradzikiem no i oczywiscie zadne masci nie pomagaja. Dermatolog polecil antybiotyk -tetracykline. Czy ktoras moze brala i z jakim skutkiem?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agawa43 Re: tradzik po ciazy 05.02.06, 12:57 pomaga Unidox, ale szkodzi żołądkowi Odpowiedz Link Zgłoś
paulka25 Re: tradzik po ciazy 05.02.06, 13:14 Ja kiedys bralam tetracykline przez 4 miesiace. Przez ten czas mialam cere jak dupcia niemowlaczka. W momencie jak odstawilam antybiotyk problemy zaczely sie na nowo. Odpowiedz Link Zgłoś
76kitka Re: tradzik po ciazy 05.02.06, 13:48 Mnie też się to przytrafiło po ciąży, ale po kilku miesiącach przeszło, widocznie winne były hormony. Odpowiedz Link Zgłoś
annamalgorzata25 ja mialam wysypkę 05.02.06, 16:42 na całym ciele.Zaczęło się w 8 miesiącu i dopiero 2 miesiące po porodzie mi zeszło.Uwierz że tradzik to nic-przynajmniej jest tylko na twarzy,a ja wyglądałam jakbym miała ospe,nic nie pomagało,aż w końcu samo przeszło.Ale o tetracyklinie nic nie wiem.No i zależy czy piersią karmisz-nie wszystko można wtedy brać. Odpowiedz Link Zgłoś