GoĹÄ: manna29 IP: *.lodz.mm.pl 24.02.06, 20:30 Moje drogie Panie , proszę o podpowiedź, co może zwiększyć popęd seksualny - oczywiście u kobiet, dzięki za mądre odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: elka Re: co zwiększy popęd seksualny!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 20:35 VAMEA - tabletki dla kobiet, dostepne w zptece, bez recepty, odpowiednik męskiej Viagry - tylko, ze trzeba je brac dlugotrwale.. dzialaja podobno po 3 tygodniach zazywania. NIe wiem, ile kosztuja, jak chcesz sie dowiedziec wiecej na ten temat - wpisz VAMEA w wyszukiwarkę. Odpowiedz Link Zgłoś
angelika50 Re: co zwiększy popęd seksualny!!!!!!!!!!!!!!!!!! 24.02.06, 20:47 Jakiś seksowny pan może mógłby pomóc?? hihihi A tak poważnie - to ja tez słyszałam o tych tabletkach co pisze koleżanka wyzej. Spróbuj poszukac. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek_mysiulek Re: co zwiększy popęd seksualny!!!!!!!!!!!!!!!!!! 24.02.06, 21:29 Mnie VAMEA nie pomogła. Sa takie specjalne ćwiczenia jogi. Odpowiedz Link Zgłoś
emka2626 Re: co zwiększy popęd seksualny!!!!!!!!!!!!!!!!!! 24.02.06, 22:21 Na mnie Vamea nie zadziałała. Ale pomógł dobry psychoterapeuta Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: co zwiększy popęd seksualny!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.08.13, 17:53 Mnie też nie, szkoda pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kobietka Re: co zwiększy popęd seksualny!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.osiedle.net.pl 24.02.06, 23:01 Mi pomaga lampka wina lub mala ilosc innego trunku.Wkurzam sie przez to na siebie,bo wolalabym,by to tak samo od siebie przychodzilo.Nie wiem dlaczego tak sie dzieje Odpowiedz Link Zgłoś
joisana Re: co zwiększy popęd seksualny!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.02.06, 10:10 Podobno małemu libido winien jest niedobór cynku w organiźmie. Warto jeść więcej produktów które go zawierają, albo kupić zawierający go specyfik w aptece pobrać kilka tygodni i może akurat zadziała. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: marta Re: co zwiększy popęd seksualny!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 83.168.106.* 25.02.06, 12:48 a bierzesz tabletki antykoncepyjne? Odpowiedz Link Zgłoś
enith Re: co zwiększy popęd seksualny!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.02.06, 13:19 Manna29, to zależy co jest przyczyną spadku libido. Może to być antykoncepcja hormonalna, a może jesteś po porodzie i hormony szaleją, może stres, a może Twój partner już Cię tak nie podnieca. Vamea pomoże jeśli przyczyna tkwi w za niskim poziomie tlenku azotu, ale jeśli nie to jest przyczyną to wyrzucisz pieniądze w błoto (niebagatelne, bo opakowanie na miesiąc kuracji kosztuje ok. 95 zł). Pomóc może dobry terapeuta, rozważ to... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: dzidzia Re: co zwiększy popęd seksualny!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 25.02.06, 14:26 czy sa jakies tabl anty, ktore zwieszaja poped sex.? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: miczka Re: co zwiększy popęd seksualny!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.igloonet.pl 15.08.13, 13:07 jezeli chodzi o zwiekszenie libido to ja polecam produkt z tej strony dla-kobiet.jimdo.com/ sa tam ciekawe artykuly, preparat pomogl mi, wczesniej probowalam zwiekszac libido naturalnie aczkolwiek niestety nic nie dzialalo. Odpowiedz Link Zgłoś
ewucha33.1 Re: co zwiększy popęd seksualny!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.08.13, 18:48 a co zwiększy libido u panów??? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: roni Re: co zwiększy popęd seksualny!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.do-zst-rast.as49190.net 15.12.13, 11:08 Dobra dziwka 100 % Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gosc portaly Re: co zwiększy popęd seksualny!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.30.36.160.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 24.05.14, 21:28 a jeśli do terapeuty to do seksuologa? Odpowiedz Link Zgłoś