Gość: kaliszanka IP: *.kalisz.mm.pl 27.02.06, 18:46 Dziewczyny co jest lepsze do mycia "tych" miejsc - pianka czy zel? Co polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
very_martini Re: Pianka czy zel/lyn do higieny intymnej? 27.02.06, 18:50 żel. Pianka składa się głównie ze szkodzących skórze spieniaczy. 16%VOL 22%VAT -- takie tam... forum homeopatia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: Pianka czy zel/lyn do higieny intymnej? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.06, 19:55 Wodę, po prostu wodę. Od 23 lat uzywam tylko wody i jak na razie wychodzi mi to na zdrowie. Odpowiedz Link Zgłoś
very_martini Re: Pianka czy zel/lyn do higieny intymnej? 27.02.06, 20:06 ale niektórzy bez detergentu czują się nieumyci... 16%VOL 22%VAT -- takie tam... forum homeopatia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Pianka czy zel/lyn do higieny intymnej? IP: 83.168.106.* 27.02.06, 20:16 ze 3 lata temu moja pani ginekolog polecila mi zamiast żelu, czy płynu - szare mydlo!! nie moglam sie przemoc (niezbyt ladnie "pachnie"), ale zaczelam uzywac i odpukac- nic sie nie dzieje! a sama woda tez mylam "te miejsca" i o dziwo, nie czulam sie nieumyta Odpowiedz Link Zgłoś
very_martini Re: Pianka czy zel/lyn do higieny intymnej? 27.02.06, 23:23 Marta, ja rozumiem ból w związku z szarym mydłem Ja się poddałam i przestałam katować zapachem, zresztą jego skład przestał mi się podobać. Znalazłam sobie alternetywę www.ekosens.pl/ , na forum naturalnie forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=26078 też je chwalą. 16%VOL 22%VAT -- takie tam... forum homeopatia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Pianka czy zel/lyn do higieny intymnej? IP: 83.168.106.* 01.03.06, 21:32 dzieki za linka! poczytam jutro! i moze skorzystam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niebieska sukienka Re: Pianka czy zel/lyn do higieny intymnej? IP: *.it-net.pl 27.02.06, 20:57 Mydło glicerynowe też dobre i ładnie pachnie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vicky Re: Pianka czy zel/lyn do higieny intymnej? IP: *.sds.uw.edu.pl / *.sds.uw.edu.pl 27.02.06, 21:00 Ja od kilku lat używam żelu i jest super, nigdy nie miałam intymnych problemów Odpowiedz Link Zgłoś
maialina1 Re: Pianka czy zel/lyn do higieny intymnej? 27.02.06, 21:07 Ja wole pianke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maialina1 Re: Pianka czy zel/lyn do higieny intymnej? IP: *.fbx.proxad.net 27.02.06, 21:19 Jeszcze dodam ze wczesniej uzywalam mydla, a potem zelu. Pianki uzywam od niedawna. Przy zadnym z tych produktow nie widzialam roznicy, jesli chodzi o podraznienia itp. Moj wybor bazuje tylko i wylacznie na zapachu i praktycznej konsystencji w przypadku pianki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: Pianka czy zel/lyn do higieny intymnej? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 07:43 no i nikt mi nie wytlumaczyl fenomenu szarego mydla, wiec pytam w kolejnym watku... no wiec? mydlo jak mydlo, zasadowe, a z drugiej strony krzyczycie, zeby zakwaszac....gdzie tu sens?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: Pianka czy zel/lyn do higieny intymnej? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 00:04 hmmmm? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. lalallalala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 11:26 ja caly czas czekam na odpowiedz tych pan, ktore tak goraco polecaja Bialego Jelenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bb Re: lalallalala IP: *.ustron.sdi.tpnet.pl 03.03.06, 17:10 Ja myślę ,że chodzi tu o skład chemiczny szarego mydła .Chyba jest najmniej różnych dodatków, które w jakiś sposób szkodzą. Odpowiedz Link Zgłoś