GoĹÄ: M IP: 194.205.246.* 18.05.06, 15:12 czy powinno sie leczyc czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: aaaaaaaaaaaa Re: cytologia grupa II IP: 81.15.223.* 18.05.06, 15:21 nie, to typowa grupa dla kobiet, ktore wspolzyją. to dobry wynik cytologii. Odpowiedz Link Zgłoś
maialina1 Re: cytologia grupa II 18.05.06, 15:30 Moze i nie jestem specjalista, ale "normalna" to chyba jest grupa I, czyli "zdrowie", a nie II ? Odpowiedz Link Zgłoś
moniak7 Re: cytologia grupa II 18.05.06, 16:07 Grupa II jest normalna. Maialina nie siej zametu i paniki. Wiekszosc populacji ma gr.II. Jezeli na wyniku nie jest napiane, ze jest stan zapalny, to samej grupy II sie nie leczy. Od "stu lat" mam gr.II, pzreszlam przez kilku ginow i KAZDY patrzyl tylko czy jest stan zapalny lub grzybica. Jezeli nie to wszystko bylo w porzadku i nastepne badanie za rok. Kropka. Odpowiedz Link Zgłoś
maialina1 Re: cytologia grupa II 18.05.06, 16:20 W takim razie jaka jest roznica miedzy I a II ? Odpowiedz Link Zgłoś
moniak7 Re: cytologia grupa II 18.05.06, 16:24 grupa I to ideal a do idealu nalezy dazyc , ale rzadko sie go osiaga.Grupa II sama w sobie nie jest stanem chorobowym. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aga różnice IP: *.sieci.fonet.pl 18.05.06, 18:26 np tu : www.mediweb.pl/medicaltest/wyswietl.php?id=974 Odpowiedz Link Zgłoś
adzi25 Re: cytologia grupa II 18.05.06, 18:36 ja mam II gr, byłam ost u lekarza, powiedział, że wszystko ok Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kasia Re: cytologia grupa II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 23:38 ja tez mam II grupe i z tego co tu czytam to norma moja ginekolog powiedziala jednak że mam nadzerke tylko malenką i musze ją leczyc za pomoca takiej masci ktora kosztuje okolo 70 zl, a jesli nie to w lipcu czeka mnie wypalanie To ja w koncu nie wiem czy jest to norma czy nie! bo co to z norma która trzeba wypalic! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Majka Re: cytologia grupa II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 00:12 Oni chyba sami nie wiedzą, co lekarz to inna opinia. Ja kiedyś miałam I ale wtedy gdy byłam bardzo młoda. Potem miałam II ale gin nic nie powiedział. Teraz idę na kolejne badanie i zobacze. W każdym razie z tego co czytam to II jeśli nie będzie nadżerki leczyć nie zamierzam. Odpowiedz Link Zgłoś
moniak7 Do Kasi 19.05.06, 09:00 Masz nadzerke a wiec leczysz nadzerke a nie II grupe. Jezeli ktos nie ma stanu zapalnego, nadzerki, grzybicy a jedynie II grupe, to jest to stan fizjologiczny. Tego sie nie leczy. Monia Odpowiedz Link Zgłoś