Dodaj do ulubionych

Zagrożenie zdrowia przez niby lekarza bez uprawnie

26.09.06, 10:12
Witam,
muszę się podzielić pewną informacją, bo dzieje się coś zatrważająco
niepokojącego, co może zagrażać życiu. Irydolog z Krakowa - człowiek
zajmujący się medycyną niekonwencjonalną(wyczytuje choroby z tęczówki oka)
ostatnio jak byłam na wizycie u niego z bólem serca to kazał mi odstawić
wszystkie leki jakie brałam!! i zamiennie dał mi zioła. Kazał ODSTAWIĆ!
Przecież to zagrożenie dla życia. A jakbym miała miażdżycę albo nowotwór.
Czy w też może mieliście podobną sytuację z irydologiem?

Wanda z Krakowa
Obserwuj wątek
    • to_jaaa nie spamuj 26.09.06, 10:19
      A jakbym
      miała miażdżycę albo nowotwór.

no, to chyba też by je wyczytał...
      a z bólem serca to się nie chodzi czasem do kardiologa albo psychologa?

• lilith76 Re: Zagrożenie zdrowia przez niby lekarza bez upr 26.09.06, 10:20
      Jakby ci tu powiedzieć...
      Skoro ktoś decyduje się iść do kryptolekarza, wierzy, że decydująca (pomocnicza, ok) jest diagnoza z tęczówki oka i ślepo (o ironio) mu ufa, to należy tylko mu przekazać statuetkę Nagrody Darwina. Umierając pozbawi populację swoich genów głupoty, dzięki czemu ta nie będzie się rozprzestrzeniać.
      • irydo1 Re: Zagrożenie zdrowia przez niby lekarza bez upr 26.09.06, 10:51
        Obrażając kogoś nie pomożesz. Nie wiesz jakie leki biorę i jak poważną mam
        chorobę. Jeśli człowiek leczy się u lekatrzy przez długi czas, bezskutecznie,
        to wkońcu zacznie szukać pomocy u innych specjalistów np. tak jak ja medycyny
        niekonwencjonalnej.
        Po tej wizycie u irydologa (znajduje choroby z tęczówki oka), i po tym jka
        kazał mi odstawić wszystkie leki i przejsc na zioła, mam objekcje do jego
        rzetelności i autenryczności.
        Czy mieliście taką sytuację z irydologiem już kiedyś?
        • to_jaaa Re: Zagrożenie zdrowia przez niby lekarza bez upr 26.09.06, 10:55
          No, przeciez nie chodzimy do irydiologów. I dobrze, bo ten ma chyba na drugie
          Znachor w Najgorszym Wydaniu.
        • lilith76 Re: Zagrożenie zdrowia przez niby lekarza bez upr 26.09.06, 10:57
          Nie mam nic przeciwko medycynie konwencjonalnej, jeśli jest traktowana - w poważnych schorzeniach - pomocniczo.
          Ciekawe, czy w razie twojej śmierci lub poważnej utraty zdrowia ów specjalista wypłaci odszkodowanie twojej rodzinie.
          Może on ma misję, wiarę w to, że pomaga ludziom, tylko, że to nie on będzie płakał widząc skutki swoich rad. Po nim to spłynie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka