Gość: gość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 12:25 czy ktoś miał? czym się objawiaja i jak wygladają? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: agnieszka Re: polipy w nosie IP: 212.180.128.* 09.03.07, 13:03 Jak wygladaja to nie wiem bo ich nie widac, ale objawy u mnie to ciagly katar i zatykanie nosa. Moje sa na tle alergicznym, mialam juz 3 razy wycinane ale z marnym skutkiem, wrocily po paru miesiacach. Ciagle szukam dobrego lekarza, ktory mnie ich pozbawi raz na zawsze.Jesli masz jeszcze jakies pytania to chetnie pomoge. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: polipy w nosie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 15:12 jakie badanie pozwala stwierdzić czy ma sie polipy czy nie? czy przy rutynowym badaniu laryngolog moze je stwierdzić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszka Re: polipy w nosie IP: 212.180.128.* 09.03.07, 15:35 zwykle badanie laryngologiczne.Podobno widac je golym okiem. A masz jakies objawy po ktorych wnioskujesz , ze masz polipy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: polipy w nosie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 15:54 całoroczny katar i częste problemy z zatokami. alergii u mnie nie stwierdzono. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszka Re: polipy w nosie IP: 212.180.128.* 09.03.07, 15:59 to dokladnie tak jak u mnie z tego co mowil lekarz to polipy zatykajac nos sprzyjaja zapaleniu zatok.2 lata temu przechodzilam operacje polipow razem z zatokami (fess).Jest to powazna choroba, prowadzi nawet to niedotlenienia mozgu.Ja ciagle chorowalam, bylam oslabiona i senna.Proponuje jak najszybciej poszukac dobrego laryngologa Odpowiedz Link Zgłoś
le-zo Re: polipy w nosie 13.04.07, 22:08 Mogłabyś napisać jak wyglądało wycinanie polipów, bo ja też mam stwierdzonego od 2 lat na tle alergicznym i nie wiem czy decydować się na wycięcie bo to zabieg niezbyt przyjemny a jak wróci ?????? Eva Odpowiedz Link Zgłoś