Dodaj do ulubionych

krwawienie

05.05.07, 09:49
krew wraz z kalem podczas miesiaczki lub tuz przed nia. czy to normalne..?
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: krwawienie IP: *.net26.pl 05.05.07, 15:55
      ...?
    • costaryka Re: krwawienie 06.05.07, 19:03
      dziewczyny nikt mi nie odpowie? sad wiem ze normalnie krew w stolcu to objaw
      raczej niepokojacy, ale tylko podczas miesiaczki... moze to normalne ze krew
      przedostaje sie takze do odbytu...?
      • Gość: e Re: krwawienie IP: *.tpnet.pl 06.05.07, 19:06
        nie , nienormalne!
        o ile jestes pewna, ze ta krew jest z odbytu, a nie z pochwy!
      • Gość: ???? Re: krwawienie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.07, 19:07
        do jakiego odbytu??????????????? przeciez to krew miesiączkowa, która przy
        okazji wizyty w toalecie spływa na twój kał

• costaryka Re: krwawienie 06.05.07, 19:15
          krew w odbycie - pojawia sie na papierze..nawet jesli nie na kale
          • Gość: q Re: krwawienie IP: *.tpnet.pl 06.05.07, 19:24
            na papierze? no bo odbyt jest niedaleko od pochwy! i stamtad sie bierze krew!
          • Gość: ?????? Re: krwawienie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.07, 19:32
            litościiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, fantastyczna logika
            krew na papierze w czasie miesiączki twoim zdaniem oznacza krew z odbytu? a moze
            jednak z pochwy, skoro masz okres?
            • Gość: costaryka Re: krwawienie IP: *.net26.pl 06.05.07, 20:07
              "litosci!!!" chyba napisalam "lub tuz przed nia" stolec z krwia przed
              miesiaczka, kilka godzin, PRZED miesiaczka - powtarzam wyraznie jesli juz
              PODCZAS Was nie przekonuje, choc zapewniam ze mimo watpliwosci swoja budowe znam
              doskonale..
              • Gość: ???? Re: krwawienie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.07, 20:09
                a niby dlaczego krew kilka godzin przed miesiączką na papierze to już nie jest
                miesiączka?
                • costaryka Re: krwawienie 06.05.07, 20:37
                  heh.. ok, pozdrowienia i milego tygodnia zycze! smile
                  • Gość: julia Re: krwawienie IP: *.range81-153.btcentralplus.com 06.05.07, 22:53
                    Hej.Wg mnie to dziwne,bo miesiączka nie ma nic wspólnego z krwią w stolcu.Może
                    masz hemoroidy? Jednak powinnaś zgłosić się z tym do lekarza,jednak wydaje mi
                    się,że to tylko hemoroidy.Pozdrawiam.Trzymaj się cieplutko!!!
                    • Gość: ola Re: krwawienie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.07, 23:06
                      Hemoroidy uaktywniające się tylko w ciągu paru dni w miesiącu, regularnie tych
                      samych?
    • Gość: ola Re: krwawienie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.07, 23:05
      To w końcu krew z kałem czy na papierze?
      • Gość: Kimi Re: krwawienie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.07, 23:09
        Załatwianie się jest związane z parciem, wypierając kał, możesz sprawiać, że i
        więcej krwi się z Ciebie wylewa, a chyba normalne, że może się dostawac i w
        okolice odbytu - to normalne.
        • Gość: BBk Re: krwawienie IP: *.icpnet.pl 07.05.07, 12:21
          Parę razy tez tak miałam, ale ja mam hemoroidy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka