costaryka 05.05.07, 09:49 krew wraz z kalem podczas miesiaczki lub tuz przed nia. czy to normalne..? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
costaryka Re: krwawienie 06.05.07, 19:03 dziewczyny nikt mi nie odpowie? wiem ze normalnie krew w stolcu to objaw raczej niepokojacy, ale tylko podczas miesiaczki... moze to normalne ze krew przedostaje sie takze do odbytu...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e Re: krwawienie IP: *.tpnet.pl 06.05.07, 19:06 nie , nienormalne! o ile jestes pewna, ze ta krew jest z odbytu, a nie z pochwy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ???? Re: krwawienie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.07, 19:07 do jakiego odbytu??????????????? przeciez to krew miesiączkowa, która przy okazji wizyty w toalecie spływa na twój kał Odpowiedz Link Zgłoś
costaryka Re: krwawienie 06.05.07, 19:15 krew w odbycie - pojawia sie na papierze..nawet jesli nie na kale Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: krwawienie IP: *.tpnet.pl 06.05.07, 19:24 na papierze? no bo odbyt jest niedaleko od pochwy! i stamtad sie bierze krew! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?????? Re: krwawienie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.07, 19:32 litościiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, fantastyczna logika krew na papierze w czasie miesiączki twoim zdaniem oznacza krew z odbytu? a moze jednak z pochwy, skoro masz okres? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: costaryka Re: krwawienie IP: *.net26.pl 06.05.07, 20:07 "litosci!!!" chyba napisalam "lub tuz przed nia" stolec z krwia przed miesiaczka, kilka godzin, PRZED miesiaczka - powtarzam wyraznie jesli juz PODCZAS Was nie przekonuje, choc zapewniam ze mimo watpliwosci swoja budowe znam doskonale.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ???? Re: krwawienie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.07, 20:09 a niby dlaczego krew kilka godzin przed miesiączką na papierze to już nie jest miesiączka? Odpowiedz Link Zgłoś
costaryka Re: krwawienie 06.05.07, 20:37 heh.. ok, pozdrowienia i milego tygodnia zycze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julia Re: krwawienie IP: *.range81-153.btcentralplus.com 06.05.07, 22:53 Hej.Wg mnie to dziwne,bo miesiączka nie ma nic wspólnego z krwią w stolcu.Może masz hemoroidy? Jednak powinnaś zgłosić się z tym do lekarza,jednak wydaje mi się,że to tylko hemoroidy.Pozdrawiam.Trzymaj się cieplutko!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: krwawienie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.07, 23:06 Hemoroidy uaktywniające się tylko w ciągu paru dni w miesiącu, regularnie tych samych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: krwawienie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.07, 23:05 To w końcu krew z kałem czy na papierze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kimi Re: krwawienie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.07, 23:09 Załatwianie się jest związane z parciem, wypierając kał, możesz sprawiać, że i więcej krwi się z Ciebie wylewa, a chyba normalne, że może się dostawac i w okolice odbytu - to normalne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BBk Re: krwawienie IP: *.icpnet.pl 07.05.07, 12:21 Parę razy tez tak miałam, ale ja mam hemoroidy. Odpowiedz Link Zgłoś