migliora 04.06.07, 21:03 Zauważyłam, że moje gruczoły piersiowe powiększyły się. Czy jest to normalne, czy może raczej to objaw jakiejś choroby? Jestem już po fazie wzrostu, a te zmiany zaoserwowałam ok. 10. dnia cyklu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lilith76 Re: samoistne powiększenie piersi 05.06.07, 09:12 Piersi stają się pełniejsze: - koło owulacji - przed miesiączką - czasem już zaraz po owu aż do okresu > Jestem już po fazie wzrostu, a Nigdy nie wiadomo. Mi piersi urosły jeszcze koło 18-19 roku życia, a potem powiększyły się o rozmiar, kilka lat później, gdy przykleiło się do mnie na stałe kilka kilogramów. Odpowiedz Link Zgłoś
elam1 Re: samoistne powiększenie piersi 05.06.07, 09:24 Kobieta się zmienia,w wieku 15 lat ma inna figurę, inną figurę w wieku 25 i tak dalej, ja niby schudłam troszkę kilka lat po ślubie, a w sukienkę śłubną w biuście nie zmieściłam się, teraz juz nawet nie próbuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seek Re: samoistne powiększenie piersi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.07, 12:15 Gdzieś w połowie cyklu piersi powiększały mi się nawet o ponad 1 rozmiar! Wina hormonów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: migliora-nie_zalog Re: samoistne powiększenie piersi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.07, 12:21 Dzięki Po prostu nigdy nie zauważyłam, żeby powiększały się w połowie cyklu, zawsze dopiero przed okresem. Odpowiedz Link Zgłoś