Gość: mamamalej1 IP: *.4web.pl 29.01.08, 09:03 potrzebuje skutecznych kropli bądź żelu na te kłopotliwą doległośc jak rano wstaje mam piasek pod powiekami i razi mnie światło. już nie wiem gdzie iść. miałam tyle kropli i wizyt,że mam dosyć Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hajaga Re: zespół suchego oka!!!!!!!! pomożecie????????? 29.01.08, 09:11 A nie nosisz soczewek przypadkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
ibelin26 Re: zespół suchego oka!!!!!!!! pomożecie????????? 29.01.08, 09:11 Próbowałaś kropli HYABAK? Sa bez recepty, ok. 30 zł. Nosze soczewki, pracuję przy komputerze w klimatyzowanym pomieszczniu i te krople mi pomagają. Odpowiedz Link Zgłoś
mamamalej1 Re: zespół suchego oka!!!!!!!! pomożecie????????? 29.01.08, 10:48 tak te kropelki też już miałam nie nosze soczewek z powodu suchego oka odpada. powoli ppadam w depresje. kazdy poranek to katorga. wszedzie chodze z żelem albo kropelkami. jeden okulista powiedział,ze to i tak nie jest źle bo ludzie mają odwrotnie. nadprodukcje łez Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mka Re: brałam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.08, 13:37 ja biore hylocomod krople nawilzajace koszt ok. 30 zl Odpowiedz Link Zgłoś