Dodaj do ulubionych

Wypryski na plecach - polećcie dermatologa w Wwie!

IP: *.compi.net.pl 31.03.08, 16:33
Hej, jakiś czas temu pojawiły mi się wypryski na plecach. Mam 24 lata do tej pory nigdy czegoś takiego nie miałam. W większości to czerwone zgrubienia które bolą przy naciskaniu. Część porozdrapywałam i pewnie będę miała blizny sad Trwa to już 2 tyg. myślałam, że przejdzie samo, ale nie!

Polećcie mi kogoś, jakiegoś prywatnego dermatologa (i ile kosztuje), w sobotę wyjeżdżam i chciałabym już mieć na to jakąś maść/ lek.

Pozdrawiam i b. proszę o pomoc!
Obserwuj wątek
    • Gość: ddddddd Re: Wypryski na plecach - polećcie dermatologa w IP: 217.98.20.* 31.03.08, 17:37
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=211
    • madziaczopur Re: Wypryski na plecach - polećcie dermatologa w 01.04.08, 22:18
      mysle ze tu dermatolog raczej nie pomoze.a mialas jeszcze jakies oblawy np: bole
      glowy, problemy z pecherzem czy z nerkami?
      • Gość: . Re: Wypryski na plecach - polećcie dermatologa w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.08, 00:15
        Ja z ręką na sercu polecam dr Olszewską, naprawde mi pomogła.
        www.dermatolodzy.com.pl/lekarze.php
        • monte.0 Re: Wypryski na plecach - polećcie dermatologa w 02.04.08, 11:32
          Wydaje mi się że te krostki mogą mieć podłoże hormonalne!
          Jeśli dermatolog Ci nie pomoże radzę udać się do endokrynologa.
    • Gość: ola Re: Wypryski na plecach - polećcie dermatologa w IP: *.ostrowmaz.mm.pl 08.04.08, 23:17
      mialam etn problem po masazach jakie robila mi pewna Pani oliwka.Kup w aptece
      zineryt i systematycznie smaruj plecy ok 5 tyg , mi wystarczyly 2 opakowania a
      myslalm ,ze mam co najmniej jakas grzybice...takie rany-pryszcze\ mialam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka