Gość: maja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.08, 20:04 Dziewczyny czy kłucie pod żebrem z prawej strony to wątroba? Fakt jadłam dziś sałatkę z majonezem i kłuje od kilku godzin. Co brać w takiej sytuacji? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ewa Re: Ból pod żebrem z prawej strony IP: *.internet.radom.pl 06.04.08, 20:08 nic. Na razie poczekaj. Do rana pewnie wszystko minie. Co najwyżej na objadaj się na noc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angelika Re: Ból pod żebrem z prawej strony IP: *.btk.net.pl 08.04.08, 21:21 To mogą być początki problemów z woreczkiem żółciowym,ja tak miałam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: Ból pod żebrem z prawej strony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.08, 22:03 Ale ja nie mam woreczka, został usunięty. Ból się nadal utrzymuje, najbardziej w pozycji siedzącej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angelika Re: Ból pod żebrem z prawej strony IP: *.btk.net.pl 09.04.08, 15:08 Ja miałam jak sie okazało naczyniaki wątroby,3 o rozmiarach-10 cm ,4 cm,i 0,5 cm.Jestem 2 lata po operacji resekcji wątroby i wtedy usunięto mi też woreczek.Jednak kolkę wątrobową mam do dzisiaj,czyli kucie pod rzebrami z prawej strony.Może dla pewności idż do lekarza i zrób USG bo naczyniaki są dośc często.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: Ból pod żebrem z prawej strony 09.04.08, 18:59 raphacholin, albo essentiale forte, albo mięta... Odpowiedz Link Zgłoś