Gość: elka IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 08.01.02, 09:42 mam za małą pochwe ? czy przy takim penisie zawsze boli ? Poprzedni chłopak miał 14 cm i mnie nie bolało. Jak jest u was ? dzięki za odp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: elka Re: Boli mnie pochwa przy już 16 cm penisie, a was ? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 08.01.02, 10:10 nooo ? Mówcie coś ! Nie kochałyście sie jeszcze nigdy czy co ? nooo, dalej. Pochwa mnie boli ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryżymałp Re: Boli mnie pochwa przy już 16 cm penisie, a was ? IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.01.02, 11:16 Prawdopodobnie jesteś za mało podniecona, za such. Wtedy boli. Bez obrazy ale gdzie ty znajdujesz takich "krasnoludków"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elka Re: Boli mnie pochwa przy już 16 cm penisie, a was ? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 08.01.02, 12:31 Gość portalu: ryżymałp napisał(a): > Prawdopodobnie jesteś za mało podniecona, za such. Wtedy boli. Bez obrazy ale > gdzie ty znajdujesz takich "krasnoludków"? Jak to krasnoludków ? Przecież 15 cm to średnia u facetów. To że ty masz 15, 5 cm to nie świadczy że jestes KIMŚ. A podniecona jestem bardzo jak sie kocham. Pisałam że z mniejszymi mnie nie bolało ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryżymałp Re: Boli mnie pochwa przy już 16 cm penisie, a was ? IP: 195.116.167.* 08.01.02, 22:00 Chciałam powiedzieć, że nie mam ani jednego centymetra gdyz jestem płci żeńskiej.Może to ja trafiła nba nietypowe okazy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Ryżamałp IP: *.chello.pl 17.01.02, 11:34 No właśnie , no właśnie... mnie sie tez zdaje że troszkę więcej... to może obie tak trafiałyśmy ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kathtea Re: Boli mnie pochwa przy już 16 cm penisie, a was ? IP: 10.0.106.* 08.01.02, 12:57 Hm.. a moze to nie chodzi o długość, tylko o obwód bardziej???? A swoja droga to ciekawe, że znasz tak dokładnie wymiary swoich ulubionych ))). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elka Re: Boli mnie pochwa przy już 16 cm penisie, a was ? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 08.01.02, 13:02 Spytac nie zaszkodzi zresztą jak sie lody robi to ma sie miare w oczach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: Do Ryżymałpa :-) IP: 212.244.180.* 08.01.02, 13:02 O ile dobrze kojarzę to ty jesteś dziewczyną? Jak sie więc czujesz ze swoimi 15,5 cm? )))) A naszą autorkę wątku chyba zżerają jakieś kompleksy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kathtea Re: Boli mnie pochwa przy już 16 cm penisie, a was ? IP: 10.0.106.* 08.01.02, 13:06 A Ty wiesz, ze ja na to nie wpadłam, zaraz po przyjściu do domu zapytam mojego ukochanego jak ma długiego to Ci jutro powiem. Dobra???? )))) A tak na poważnie to napewno nie zależy od długości gdyż pochwa kobieca ma w zasadzie długość nieograniczona a juz napewno nie do 20 cm, więc bądż spokojna to nie o to chodzi. Może jakaś infekcja??? pozdr. k. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elka Re: Boli mnie pochwa przy już 16 cm penisie, a was ? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 08.01.02, 13:20 Gość portalu: Kathtea napisał(a): > A Ty wiesz, ze ja na to nie wpadłam, zaraz po przyjściu do domu zapytam mojego > ukochanego jak ma długiego to Ci jutro powiem. Dobra???? )))) > A tak na poważnie to napewno nie zależy od długości gdyż pochwa kobieca ma w > zasadzie długość nieograniczona a juz napewno nie do 20 cm, więc bądż spokojna > to nie o to chodzi. Może jakaś infekcja??? > pozdr. > k. Eeeeeeeeeeeeee Tyle mięcha aż wejdzie ? To co sie dzieje z pochwą jak niby ma 10 cm ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolka Re: Boli mnie pochwa przy już 16 cm penisie, a was ? IP: 212.244.180.* 08.01.02, 13:53 Jest organem dość elastycznym - ale bez przesady, a poza tym wszystko i tak zależy od indywidualnej budowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: Boli mnie pochwa przy już 16 cm penisie, a was ? IP: 217.96.42.* 08.01.02, 14:08 > Eeeeeeeeeeeeee Tyle mięcha aż wejdzie ? To co sie dzieje z pochwą jak niby ma 10 cm ? A ja myślę, że autorka wątku jest AUTOREM...!!! Czy tak pytałaby kobieta??? pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolka Re: Boli mnie pochwa przy już 16 cm penisie, a was ? IP: 212.244.180.* 08.01.02, 14:12 wiesz, coś w tym spostrzeżeniu jest... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: Boli mnie pochwa przy już 16 cm penisie, a was ? IP: 217.96.42.* 08.01.02, 14:24 I to w dodatku pewnie dumnym, że tak mu urósł. A że nie potrafi dostatecznie podniecić partnerki "przed" i ta biedna cierpi to już inna sprawa. Oj, mężczyźni! Najlepiej uczepić się za krótkiej pochwy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maruda facet, a jakze IP: *.nyc.rr.com 08.01.02, 23:43 Dokladnie dziewczyny, mowie wam to jest facet, a w dodatku jakis niewyzyty 'napalm' - zobaczcie tylko jak sie zdenerwowal jak ktos skrytykowal te 14 cm.... Idz sobie chopcze na forum mezczyzna - moze tam zalozysz klub 14-centymetrowcow .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzida Re: Boli mnie pochwa przy już 16 cm penisie, a was ? IP: 146.101.134.* 11.01.02, 21:31 ba,dodam wiecej-jego dziewczyna ma taki problem z nim wlasnie,a on nie wie,bo niesmialy,jak ma temu zaradzic... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: Boli mnie pochwa przy już 16 cm penisie, a was ? IP: 217.96.42.* 14.01.02, 01:05 Pewnie, że jesteś facetem! I sam się pieprz!!! I to z takim 25-cio centymetrowym. Przyjemności życzę...)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elka Wy głupie cipy IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 13.01.02, 02:10 Boli mnie pochwa a jedyne co usłyszałam od was to to że pewnie jestem facetem pieprzecie sie , nic nie umiecie pomóc tylko sie wymadrzacie jedna przez drugą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryżymałp Re: Wy głupie cipy IP: 195.116.167.* 14.01.02, 15:33 Sama jesteś głupia cipa. Idź do ginekologa jeżeli faktycznie jesteś kobietą.Albo stosuj żele nawilżajace, kup sobie , kurna , w aptece.I skąd w Tobie , dziecko drogie , tyle agresji? Powiedziała bym ,żebys sie pieprzył(a) ale przecież nie możesz... Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi głos rozsądku.....(chyba) 15.01.02, 00:35 witam wszystkie panie )) postaram sie splecić kilka rozsądnych słów nie podam ile mam cm bo nie o to tu chodzi i nie to jest najważniejsze (nawet dla kobiet) ale droga Kasiu zważywszy że przeciętna długość penisów to 14-15 cm więc mówią że 16 cm to mało stawiasz około 60 % facetów w złym świetle ))) zresztą wcale nie długość jest najważniejsza, bo z tego co wiem i co mówił doktor równie dobrze można doprowadzić kobiete do orgazmu nawet 10-12 cm peniskiem )) jak wiesz najbardziej czułe miejsca macie wcale niezbyt głęboko i na zewnątrz (łechtaczka) ..... Nie wiem czy te forum ma sens jeśli ktoś robi sobie głupie żarty (chodzi o elke, lub faceta który sie pod nią podszywa) a reszta też równie głupio sie z tego nabija, mówiąc też nie do końca prawde czy te forum to forum dla ludzi chorych psychicznie ??? hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi upssssssss 15.01.02, 00:37 hi-hi napisał(a): > witam wszystkie panie > )) > postaram sie splecić > kilka rozsądnych słów > > nie podam ile mam cm > bo nie o to tu chodzi > i nie to jest najważniejsze > (nawet dla kobiet) > > ale droga Kasiu > zważywszy że przeciętna długość penisów > to 14-15 cm > więc mówią że 16 cm to mało > stawiasz około 60 % facetów w złym świetle > > ))) > > zresztą wcale nie długość > jest najważniejsza, bo z tego co wiem > i co mówił doktor > równie dobrze można doprowadzić kobiete do orgazmu nawet > 10-12 cm peniskiem > )) > > jak wiesz najbardziej > czułe miejsca macie wcale niezbyt głęboko > i na zewnątrz (łechtaczka) > > ..... > Nie wiem czy te forum ma sens > jeśli ktoś robi sobie głupie żarty > (chodzi o elke, lub faceta który sie pod nią podszywa) > a reszta też równie głupio > sie z tego nabija, mówiąc też nie do końca prawde > > czy te forum > to forum dla ludzi chorych psychicznie ??? > > hi-hi > pzdr ------------- zapomniałem zacytować o co chodzi z tą Kasią ))))))))) ups zajrzyjcie na ten sam wątek na seksuologi hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
monika.antepowicz Re: Boli mnie pochwa przy już 16 cm penisie, a was ? 18.01.02, 08:52 Uważa sie,że raczej rzadko jest sytuacja by pochwa była zbyt mała. Pod wpływem podniecwenia pochwa wydłuża się o około 4 cm i poszerza- tak wiec może wiecej gry wstępnej no i można pomyśleć o pozychji, która ogeranicza zbyt głeboką penetracjaę.MA Odpowiedz Link Zgłoś
anonimowacipka Re: Boli mnie pochwa przy już 16 cm penisie, a wa 19.06.22, 17:22 Nie martw się do mojej nawet pięcio centymetrowy nie może wejść Odpowiedz Link Zgłoś