aga7890 06.07.08, 14:02 Proszę o opinię to włoskie kosmetyki do nabycia w gabinetach trychologii włosa , drogie , proszę o podpowiedź czy są warte swojej ceny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kaska Re: Orising preperaty do włosów ktoś stosował? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.08, 22:28 Polecam, mi pomogły w zwalczeniu łojotokowego zapalenia skóry głowy. Szczególnie super dla mnie jest szampon. Odpowiedz Link Zgłoś
aga7890 Re: Orising preperaty do włosów ktoś stosował? 15.07.08, 22:01 to super dzięki własnie ten stosuję a kuracja z tymi mazidłami to długo potrwa czeka mnie na dniach druga wizyta i trochę się boję że finansowo nie wyrobię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MOKIATO Re: Orising preperaty do włosów ktoś stosował? IP: *.ztm.waw.pl 23.05.13, 08:36 jeżeli chodzi , o produkty firmy Orising, polecam naprawdę są godne polecenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: Orising preperaty do włosów ktoś stosował? IP: *.play-internet.pl 28.09.13, 19:32 Używam tych kosmetyków rok i żadnych efektów, ale to nie ozanacza, że komuś innemu one nie pomagają. Odpowiedz Link Zgłoś
czerwcowa_mamuska Re: Orising preperaty do włosów ktoś stosował? 15.11.13, 10:55 Ja dopiero zaczęłam kurację szamponem do włosów wypadających. Czy ktoś go stosował może? Widać u kogoś efekty i mniejsze wypadanie włosów? Odpowiedz Link Zgłoś
e.ostrouch Re: Orising preperaty do włosów ktoś stosował? 08.04.14, 20:38 Powiem tak: od grudnia (a jest połowa kwietnia) używam kosmetyków Orising. Fryzjerka zbadała moje włosy i stwierdziła (wbrew temu, co sądziłam zawsze), że nie mam włosów suchych, ale tłuste, bo tłustą mam skórę głowy. Zmieniła całkowicie moje podejście do tematu - włosy i ich przetłuszczanie. Zaleciła kurację Orising - szampon, maseczkę, lotion do skóry tłustej i piankę proteinową przy suszeniu. Słuchajcie, drogie panie. Nie powiem, że z dnia na dzień moje włosy odzyskały blask i takie tam... one po kilku stosowaniach kosmetyków stały się gęstsze, bo tłuszcz z głowy przestał blokować mieszki włosowe. Stały się miękkie i gładkie, bo pianka proteinowa - według mnie największe odkrycie Orising - nadaje im genialną wilgotność i blask. Po 4-5 miesiącach skończyła mi się pierwsza partia kosmetyków i wiem na pewno, że znów po nie sięgnę. Żaden kosmetyk na rynku nie dał mi ta wiele co Orising. Zaczęłam stosować i odnalazłam w nich to, czego nie dały mi inne produkty. Teraz kupiłam swojej przyjaciółce piankę proteinową i u niej też daje efekty. Wiem,że cena, w porównaniu z szamponami z sieciówek, może nieco zastanowić. Ja jednak uważam, iż ten wydatek w zupełności się opłaci. Odpowiedz Link Zgłoś
luke39jeszcze Re: Orising preperaty do włosów ktoś stosował? 25.01.23, 22:33 Ta 🙂👍 Odpowiedz Link Zgłoś
luke39jeszcze Re: Orising preperaty do włosów ktoś stosował? 16.12.22, 13:39 Tak są warte swojej ceny - są to kosmetyki trychologiczne stosowane w sporej ilości gabinetów trychologicznych w Polsce. Polecam dobry sklep online z kosmetykami Orising Odpowiedz Link Zgłoś