Dodaj do ulubionych

Orising preperaty do włosów ktoś stosował?

06.07.08, 14:02
Proszę o opinię to włoskie kosmetyki do nabycia w gabinetach trychologii
włosa , drogie , proszę o podpowiedź czy są warte swojej ceny.
Obserwuj wątek
    • Gość: kaska Re: Orising preperaty do włosów ktoś stosował? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.08, 22:28
      Polecam, mi pomogły w zwalczeniu łojotokowego zapalenia skóry głowy.
      Szczególnie super dla mnie jest szampon.
      • aga7890 Re: Orising preperaty do włosów ktoś stosował? 15.07.08, 22:01
        to super dzięki własnie ten stosuję a kuracja z tymi mazidłami to
        długo potrwa czeka mnie na dniach druga wizyta i trochę się boję że
        finansowo nie wyrobię
    • Gość: MOKIATO Re: Orising preperaty do włosów ktoś stosował? IP: *.ztm.waw.pl 23.05.13, 08:36
      jeżeli chodzi , o produkty firmy Orising, polecam naprawdę są godne polecenia.
    • Gość: kika Re: Orising preperaty do włosów ktoś stosował? IP: *.play-internet.pl 28.09.13, 19:32
      Używam tych kosmetyków rok i żadnych efektów, ale to nie ozanacza, że komuś innemu one nie pomagają.
    • czerwcowa_mamuska Re: Orising preperaty do włosów ktoś stosował? 15.11.13, 10:55
      Ja dopiero zaczęłam kurację szamponem do włosów wypadających. Czy ktoś go stosował może? Widać u kogoś efekty i mniejsze wypadanie włosów?
    • e.ostrouch Re: Orising preperaty do włosów ktoś stosował? 08.04.14, 20:38
      Powiem tak: od grudnia (a jest połowa kwietnia) używam kosmetyków Orising. Fryzjerka zbadała moje włosy i stwierdziła (wbrew temu, co sądziłam zawsze), że nie mam włosów suchych, ale tłuste, bo tłustą mam skórę głowy. Zmieniła całkowicie moje podejście do tematu - włosy i ich przetłuszczanie. Zaleciła kurację Orising - szampon, maseczkę, lotion do skóry tłustej i piankę proteinową przy suszeniu.
      Słuchajcie, drogie panie. Nie powiem, że z dnia na dzień moje włosy odzyskały blask i takie tam... one po kilku stosowaniach kosmetyków stały się gęstsze, bo tłuszcz z głowy przestał blokować mieszki włosowe. Stały się miękkie i gładkie, bo pianka proteinowa - według mnie największe odkrycie Orising - nadaje im genialną wilgotność i blask.
      Po 4-5 miesiącach skończyła mi się pierwsza partia kosmetyków i wiem na pewno, że znów po nie sięgnę. Żaden kosmetyk na rynku nie dał mi ta wiele co Orising. Zaczęłam stosować i odnalazłam w nich to, czego nie dały mi inne produkty.
      Teraz kupiłam swojej przyjaciółce piankę proteinową i u niej też daje efekty.
      Wiem,że cena, w porównaniu z szamponami z sieciówek, może nieco zastanowić. Ja jednak uważam, iż ten wydatek w zupełności się opłaci.
      • luke39jeszcze Re: Orising preperaty do włosów ktoś stosował? 25.01.23, 22:33
        Ta 🙂👍
    • luke39jeszcze Re: Orising preperaty do włosów ktoś stosował? 16.12.22, 13:39
      Tak są warte swojej ceny - są to kosmetyki trychologiczne stosowane w sporej ilości gabinetów trychologicznych w Polsce. Polecam dobry sklep online z kosmetykami Orising
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka