sumitka 19.07.08, 13:30 np. od kompa (kiedy się dłuższy czas siedzi w jednej pozycji) oraz podczas chodzenia - czym może być spowodowany? osoba, która na niego cierpi nosi wygodne obuwie więc to na pewno nie od butów Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lukrecja34 Re: ból pięt po wygramoleniu z łóżka, po wstaniu 19.07.08, 17:17 może ostrogi? trzeba zrobić RTG pięt choć mnie nie wyszły na zdjęciu a były.pomógł laser,ultradźwięki i schudnięcie Odpowiedz Link Zgłoś
sumitka Re: ból pięt po wygramoleniu z łóżka, po wstaniu 19.07.08, 17:51 słyszałam o ostrogach - podpowiem znajomej by zrobiła rentgena.. do bólu pięt dochodzi jeszcze ból kostki - tej, która znajduje się w miejscu rozpoczęcia dużego palca u nogi może ma to jakiś związek z osteoporozą? bo lekarz stwierdził jej początki u tej osoby.. jest w wieku 55 lat więc już po klimakterium Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja34 Re: ból pięt po wygramoleniu z łóżka, po wstaniu 19.07.08, 18:03 nie wiem ,nie jestem ekspertem ale myślę,że od czegoś trzeba zacząć.niech to będzie wizyta u ortopedy i ew. RTG Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: ból pięt po wygramoleniu z łóżka, po wstaniu 20.07.08, 16:03 a ja typuję płaskostopie poprzeczne. DO ortopedy marsz. Odpowiedz Link Zgłoś
sumitka Re: ból pięt po wygramoleniu z łóżka, po wstaniu 23.07.08, 21:24 a można się dorobić płaskostopia po 50-tce jak w młodości się go nie miało? Odpowiedz Link Zgłoś