Dodaj do ulubionych

tabletki na wzmocnienie włosów - jakie polecacie?

IP: *.chello.pl 15.09.08, 23:03
szukam dobrych preparatów w tabletkach na wzmocnienie włosów - dla siebie i
chłopaka. szampony i odżywki nie za bardzo pomagają, a przydałoby sie zadbać o
włosy przed zimą.
Obserwuj wątek
    • Gość: tttttttttttttttttt Re: tabletki na wzmocnienie włosów - jakie poleca IP: 217.98.20.* 15.09.08, 23:14
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=211

• Gość: mka Re: tabletki na wzmocnienie włosów - jakie poleca IP: 80.54.97.* 16.09.08, 06:55
      capivit piekne wlosy
      • claratrueba Re: tabletki na wzmocnienie włosów - jakie poleca 16.09.08, 07:26
        Jeśli to wypadanie to Inneov zdecydowanie (stwierdzam po wypróbowaniu wielu
        innych.) Ale 3 miesiące zanim zobaczycie wyraźna poprawę. Jeśli prewencyjnie-
        Skrzypovita. Szampon i odżywka Seboradin.
        • Gość: bea Re:polecam drozdze piwne IP: *.pools.arcor-ip.net 16.09.08, 07:30
          mozna kupic w tabletkach w aptece. wzmacniaja wlosy i paznokcie
          oraz poprawiaja wyglad cery smile
          • Gość: Nika Re:polecam drozdze piwne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.08, 12:30
            Polecam tabletki Merz Spezial w aptece ok.40 zł
    • ulenkac Re: tabletki na wzmocnienie włosów - jakie poleca 16.09.08, 14:22
      osobiscie polecam belisse, na mnie jedynie te tabletki działaja
    • Gość: ja Re: tabletki na wzmocnienie włosów - jakie poleca IP: *.warszawa.mm.pl 16.09.08, 22:06
      Merz Spezial
      • Gość: lulu Re: tabletki na wzmocnienie włosów - jakie poleca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.08, 10:42
        polecam Maxi Krzem, wzmacnia włosy i paznokcie -koszt to ok 12zł
    • magdemo Re: tabletki na wzmocnienie włosów - jakie poleca 17.09.08, 08:57
      Mnie pomogło Naturkaps ze Skrzypem, ale jeśli chodzi o wzrost, włosy szybciej zaczeły roznąć , to samo z paznokciami.
      Możliwe że na to składa się także dieta bogata w białko i inne czynniki ale naprawde po tych suplementach jest różnica.
      Na wzmocnienie włosów pomaga także masaż głow, pobudzanie krążenia, ale wypadanie chyba związane jest ściśle z hormonami, tak było u mnie.
      pozdrawiam
      • csylwia1 Re: merz spezial dragges 18.09.08, 19:09
        mam do sprzedania merz spezial ogloszenie jest w dwukropek na
        kosmetyka--tanio!
    • millalovesyoga123 Re: tabletki na wzmocnienie włosów - jakie poleca 12.09.23, 15:53
      Te od hollywood hair, to są suplementy. Bardzo je polecam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka