GoĹÄ: jill IP: *.chello.pl 15.09.08, 23:03 szukam dobrych preparatów w tabletkach na wzmocnienie włosów - dla siebie i chłopaka. szampony i odżywki nie za bardzo pomagają, a przydałoby sie zadbać o włosy przed zimą. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: tttttttttttttttttt Re: tabletki na wzmocnienie włosów - jakie poleca IP: 217.98.20.* 15.09.08, 23:14 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=211 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mka Re: tabletki na wzmocnienie włosów - jakie poleca IP: 80.54.97.* 16.09.08, 06:55 capivit piekne wlosy Odpowiedz Link Zgłoś
claratrueba Re: tabletki na wzmocnienie włosów - jakie poleca 16.09.08, 07:26 Jeśli to wypadanie to Inneov zdecydowanie (stwierdzam po wypróbowaniu wielu innych.) Ale 3 miesiące zanim zobaczycie wyraźna poprawę. Jeśli prewencyjnie- Skrzypovita. Szampon i odżywka Seboradin. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: bea Re:polecam drozdze piwne IP: *.pools.arcor-ip.net 16.09.08, 07:30 mozna kupic w tabletkach w aptece. wzmacniaja wlosy i paznokcie oraz poprawiaja wyglad cery Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Nika Re:polecam drozdze piwne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.08, 12:30 Polecam tabletki Merz Spezial w aptece ok.40 zł Odpowiedz Link Zgłoś
ulenkac Re: tabletki na wzmocnienie włosów - jakie poleca 16.09.08, 14:22 osobiscie polecam belisse, na mnie jedynie te tabletki działaja Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ja Re: tabletki na wzmocnienie włosów - jakie poleca IP: *.warszawa.mm.pl 16.09.08, 22:06 Merz Spezial Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lulu Re: tabletki na wzmocnienie włosów - jakie poleca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.08, 10:42 polecam Maxi Krzem, wzmacnia włosy i paznokcie -koszt to ok 12zł Odpowiedz Link Zgłoś
magdemo Re: tabletki na wzmocnienie włosów - jakie poleca 17.09.08, 08:57 Mnie pomogło Naturkaps ze Skrzypem, ale jeśli chodzi o wzrost, włosy szybciej zaczeły roznąć , to samo z paznokciami. Możliwe że na to składa się także dieta bogata w białko i inne czynniki ale naprawde po tych suplementach jest różnica. Na wzmocnienie włosów pomaga także masaż głow, pobudzanie krążenia, ale wypadanie chyba związane jest ściśle z hormonami, tak było u mnie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
csylwia1 Re: merz spezial dragges 18.09.08, 19:09 mam do sprzedania merz spezial ogloszenie jest w dwukropek na kosmetyka--tanio! Odpowiedz Link Zgłoś
millalovesyoga123 Re: tabletki na wzmocnienie włosów - jakie poleca 12.09.23, 15:53 Te od hollywood hair, to są suplementy. Bardzo je polecam Odpowiedz Link Zgłoś