Gość: 4oficery IP: *.ramtel.pl 08.06.09, 18:03 Zdarza się Wam czasem, że wylatuje Wam tampon, lub obniża się tak bardzo, że wystaje i powoduje dyskomfort? Czy w takim razie powinno się raczej zrezygnować z tamponów? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: emka Re: Wypada Wam tampon? IP: *.bb.sky.com 08.06.09, 18:07 Nie- nie zdarza nam się. W takim razie powinno się dobrać odpowiedni rozmiar dla siebie i głębiej go wkładać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 4oficery Używam największych dostepnych rozmiarów IP: *.ramtel.pl 08.06.09, 18:13 Tampon zakładam najgłębiej jak się da. Odpowiedz Link Zgłoś
just-for-fun Re: Wypada Wam tampon? 08.06.09, 18:14 Jeśli Ci wypada to znaczy, że źle dobrałaś rozmiar, spróbuj użyć wiekszego. Odpowiedz Link Zgłoś
chlodne_dlonie Re: Wypada Wam tampon? 10.06.09, 15:24 mimose napisała: > Poćwicz mięśnie Kegla. Odrobina 'miłości własnej' też w tym pomaga, że się tak niedosłownie (acz wyraźnie, mniemam wyrażę.. Odpowiedz Link Zgłoś
marzena604 Re: Wypada Wam tampon? 08.06.09, 21:16 Czasami tak mam-ale tylko na początku @, jak krwawienie jest największe. Przypuszczam, że powinnam wtedy większych tamponów używać, ale pomaga też częstsze wymienianie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia23 Re: Wypada Wam tampon? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.09, 21:20 a może po prostu Twoja pochwa jest zbudowana tak,ze nie mozesz uzywac tamponow? poradz się ginekologa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: Wypada Wam tampon? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 07:20 czyli jak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia23 Re: Wypada Wam tampon? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 10:01 czyli tak, ze nalezy się o to spytać ginekologa, a nie używać tamponów mając 10 lat i pierwsza miesiaczke;/ idz do lekarza - porozmawiaj, a dowiesz sie, czy to jest normalne czy nie! Odpowiedz Link Zgłoś
klek1 Re: Wypada Wam tampon? 13.06.09, 20:14 Ja miałam problem, że tampon nie był "szczelny" tzn. brudziłam bieliznę.Oznacza to , że jesteś "szeroka" i musisz pożegnać się z tamponami. Może za kilkanaście lat producenci wyprodukują tampony o rozmiarze 3XL. Odpowiedz Link Zgłoś
mel.la Re: Wypada Wam tampon? 14.06.09, 10:01 klek1Ja miałam problem, że tampon nie był "szczelny" tzn. brudziłam bieliznę.Oznacza to , że jesteś "szeroka" i musisz pożegnać się z tamponami. Może za kilkanaście lat producenci wyprodukują tampony o rozmiarze 3XL. W przypadku kiedy jest "nieszczelny"to zgadzam sie, moze byc za maly rozmiar ale jesli chodzi o obsuwanie sie tamponu/wypadanie to zdarza mi sie w przypadku wlasnie duzych rozmiarow ( mam wrazenie, ze jest wtedy za ciezki) a mniejszy rozmiar "trzyma "sie dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Wypada Wam tampon? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.09, 10:16 klek1 napisał: > Ja miałam problem, że tampon nie był "szczelny" tzn. brudziłam bieliznę. wystarczy wkladac wkladke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: Wypada Wam tampon? IP: *.chello.pl 14.06.09, 12:30 Tak,zawsze podczas srania. Odpowiedz Link Zgłoś
nostress.ka21 Re: Wypada Wam tampon? 14.06.09, 12:41 A jakich tamponów używasz? Chodzi mi zarówno o markę, jak i rozmiar. Nie chcę tu robić reklamy, ale mnie spotkało takie coś tylko raz, tampony toruńskiej firmy - to była masakra Odpowiedz Link Zgłoś