Gość: ml IP: *.limes.com.pl 29.07.09, 21:18 Jak w temacie... czy jeśli w ciągu 7 dni od ostatniej tabletki nie pojawi się krwawienie odstawienia, to MUSI to koniecznie oznaczać ciążę, czy może być inny powód? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: brak krwawienia z odstawienia- koniecznie cia IP: 81.190.106.* 29.07.09, 22:21 nie musi Odpowiedz Link Zgłoś
zawszezabulinka Re: brak krwawienia z odstawienia- koniecznie cia 29.07.09, 23:12 nie, ulotka mowi ze jesli sie taka sytuacja powtorzy to nalezy sprawdzic czy nie jest sie w ciazy. byc moze jest przyczyna zly dobor hormonow chociaz niedawno czytalam o przypadku jak kobieta brala pigulki i miala normalnie krwawienie a o ciazy dowiedziala sie przypadkowo Odpowiedz Link Zgłoś
may-xi Re: brak krwawienia z odstawienia- koniecznie cia 30.07.09, 14:19 radzę wizytę u lekarza i zmianę tabletek, ja po źle dobranych pigułkach nie miałam miesiączki pół roku Odpowiedz Link Zgłoś
lidek0 Re: brak krwawienia z odstawienia- koniecznie cia 31.07.09, 21:54 Stawiam na zaburzenia hormonalne, antyki mają to do siebie, że po ich odstawieniu często zaczynają się problemy. Polecam test ciążowy i badanie hormonów oraz wizytę u gina. Odpowiedz Link Zgłoś