marrria 05.09.09, 02:42 Proszę podajcie kontakty do miejsce, gdzie dobrze i cierpliwie leczą rany na nogach. Wiele lat wizyt u lekarzy, a nogi babci wygladaja coraz gorzej. Interesuje mnie dobre miejsce, neiważne w której części świata. Proszę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: baba Re: szukam pomocy w leczeniu owrzodzeń podudzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.09, 17:49 Kieruj się do Centrum Flebologii , na Gocławiu. Bedziesz mile zaskoczona atmosferą i ogromem wysiłku zespołu. Mimo, ze placówka prywatna, co oznacza, że sie płaci, dla pacjentów z owrzodzeniami czasami bezpłatnei poświęcaja czas i leki. Odpowiedz Link Zgłoś
marrria Re: szukam pomocy w leczeniu owrzodzeń podudzi 06.09.09, 23:40 Bardzo dziękuję za tak długą historię. Widać, że to podobne historie. Dzwoniłam do Centrum Flebologii, opisali mi podobnei leczenie. Na pytanei o sens przeszcezpów, odpowiedzili, że ich nie stosują, bo "nie da sie posadzić kwiató na betonie". Dobre porównanie. Leczą głównie uciskami, to chyba tez podony elemnt. Jestem pełna nadziei, ale nie mogą teraz przyjąc, bo mają remont Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Opatrunki z lnu. Re: szukam pomocy w leczeniu owrzodzeń podudzi IP: *.kalisz.mm.pl 19.10.09, 10:31 Ostatnio w tv był program o opatrunkach z naturalnego lnu. Poszukaj coś o tym. Leczenie dawało dobre efekty. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jarek Re: szukam pomocy w leczeniu owrzodzeń podudzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.13, 13:38 posiadam rany podłudzi od paru lat leczem je w przychodni na ul łuczniczej w szczecinie z dobrym skutkiem Odpowiedz Link Zgłoś
elcia86 Re: szukam pomocy w leczeniu owrzodzeń podudzi 22.05.14, 13:21 Witam .Jestem tu nowa , ale ten temat bardzo mnie interesuje , i mysle ze moge pomoc , w tej bezlitosnej chorobie . Nie prawda jest ze sie choruje na owrzodzenie podudzi w starszym wieku , ja miałam 28 lat jak pojawiła sie pierwsza rana . Robiłam co mogłam zeby sie zagoiło , opatrunki, mascie ,zele i rozne antyb.i oczywiscie leki przeciw bolowe . Po 4 latach znalazłam w inter.klinike w poznaniu . Tam umowiłam sie z profesorem Orkiszewskim , ktory jako jedyny leczył larwami much , Zgodziłam sie , bo juz nie miałam wyjscia ..zamowił w anglii larwy much , kurier był na drogi dzien (oczywiscie to było płatne ,ale nie bardzo drogie ) . Połozył mi 500 sztuk , na rane . Zrobił opatrunek z takiej siatki (zeby miały czym oddychac ) a na wierzch ,zwykły bandarz , i kazał drocic do domu , .Po 72 godzinach miałam sie zgłosic do niego na usuniecie . Pojechałam , bo mi sie juz nie miesciły pod ta siatka . Jak zobaczyłam byłam w szoku .....to było z poł nereczki tych robakow . A rana potroiła swoja wielkosc , az było widac sciegna itd, to była po prostu swierze mieso ! Nastepnie potraktował mnie sola fizjologiczna 10% ,,co za bol !!!! ale dałam rade . Przepisał mi zel -solcoseryl-wyciag z krwi cielat . jakie było moje zdziwienie gdy rana juz na drogi dzien zaczeła sie obkurczac , nawet do 3 milimetrow na dobe . Jezdziłam co 2 dzien do profesora , przez tydzien . Był zadowolony z tego jak mi sie goi ..po 2 miesiacach ....została tylko blizna ! Jestem wdzieczna jemu za te leczenie ! Tu opisałam w skrócie , ale jesli ktos zainteresowany szczegołami i namiarami na ta klinike i profesora ...piszcie ! pozdrawiam . Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mka Re: szukam pomocy w leczeniu owrzodzeń podudzi IP: *.toya.net.pl 22.07.14, 14:53 witam czy mogłabym prosić o namiary na Pana Profersora, bardzo mi zależy pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: karolina Re: szukam pomocy w leczeniu owrzodzeń podudzi IP: *.walbrzych.vectranet.pl 18.09.14, 22:48 Proszę o kontakt do doktora pilne najlepiej nr prywatny dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kasia Re: szukam pomocy w leczeniu owrzodzeń podudzi IP: 46.77.124.* 04.11.14, 02:19 Witam mam podobny problem z moim mężem czy mogę poprosić o kontakt z Panią na mojego maila? Pozdrawiam i dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jagus Re: szukam pomocy w leczeniu owrzodzeń podudzi IP: *.fbx.proxad.net 20.11.16, 14:52 Witam Moj tata bardzo potrzebuje pomocy medycznej rana jest juz w wielkosci ziemniaka nie wiem gdzie szukac prosze o kontakt do dr Orkiszewskiego czy on jest chirurgiem naczyniowym? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Megi Re: szukam pomocy w leczeniu owrzodzeń podudzi IP: *.189.220.2.skyware.pl 28.06.15, 18:53 Proszę o kontakt do profesora... bardzo mi na tym zależy... Moja mama ma takie owrzodzenia od kilku lat - ból jest niesamowity... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Magda Re: szukam pomocy w leczeniu owrzodzeń podudzi IP: *.play-internet.pl 02.11.16, 16:10 Prosze o pilny kontakt z namiarem na profesora Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Gość712 Re: szukam pomocy w leczeniu owrzodzeń podudzi IP: *.pharma.com.pl 28.05.14, 16:56 Czy mogłabym prosić o podanie namiarów na klinikę i Pana prof. Orkiszewskiego? Moja Mama żyje z bólem i ranami na podudziach od 2009 r .Pani informacja to nadzieja, że może uda się coś zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
biomantis [...] 13.06.14, 10:21 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
lisia312 Re: szukam pomocy w leczeniu owrzodzeń podudzi 11.02.15, 14:17 polecam naświetlania lampą Bioptron , są w poradniach rehabilitacyjnych Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: beata Re: szukam pomocy w leczeniu owrzodzeń podudzi IP: *.static.ip.netia.com.pl 22.01.16, 12:13 witam, osocze bogatopłytkowe sprawdza się idealnie - przyśpiesza gojenie się ran. Zabiegi wykonuje chirurg dr Ertuganow. Ceny mają dosyć dobre. Warszawa, Popularna 19 lok. 2 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Pacjent Re: szukam pomocy w leczeniu owrzodzeń podudzi IP: *.centertel.pl 29.04.16, 08:57 Dr Andrzej Lekstan chirurg naczyniowy Katowice po wielu męczarniach tylko on potrafił wyleczyć moja stopę, leczy rowniez owrzodzenie podudzi, wszystkim polecam nie zwlekajcie to bardzo dobry lekarz, człowiek z wielkim serem do pacjentów Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kamila Janas Re: szukam pomocy w leczeniu owrzodzeń podudzi IP: *.146.133.52.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 13.09.16, 11:06 Serdecznie polecam. Panią Agnieszkę Głuszczak specjalizującą się w leczeniu ran. Z tego co wiem swoją przychodnie prowadzi w Łodzi i w Warszawie. Mój ojciec chorował na cukrzyce, do tego w okresie letnim pojawiły się obrzęki nóg. Rana powstała niewiadomo kiedy. Po wizycie u Pani Agnieszki po 2-3 tygodniach rana zagoiła się i praktycznie nie ma po niej śladu. Jestem bardzo wdzięczna za pomoc! Odpowiedz Link Zgłoś