Dodaj do ulubionych

relatywnie tanie niebadziewne kuchnie

IP: *.aster.pl / *.acn.pl 04.02.04, 10:02
Gdzie zamówić takową? Wszędzie gdzie byłam życzą sobie ok 7-8 tys a ja mam 4-
5. A nie chcę zniżyć się do BRW. te ich wspaniałe plastikowe zaślepki na
bokach szafek, to wykończenie, mniam...
Obserwuj wątek
    • Gość: resia Re: relatywnie tanie niebadziewne kuchnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.04, 10:17
      Wejdż na stronę Forte i obejrzyj .Ja jestem posiadaczką takiej i b. mi sie
      podoba wykonanie zwłaszcza.Są z niższej i wyższej półki .Za swoją dałam 2,5
      tys. Ale nie mam dużo szafek.Polecam wszystkim sie podoba.Tu niżej też jest
      wątek na ten temat.Pozdrawiam.Renia.
      • Gość: misia Re: relatywnie tanie niebadziewne kuchnie IP: 217.17.46.* 04.02.04, 17:16
        Bez przesady. BRW zmienilo teraz jakosc produkcji i ich mebelki nie sa takie
        najgorsze.
        • Gość: kags Re: relatywnie tanie niebadziewne kuchnie IP: *.chello.pl 05.02.04, 22:07
          rzeczywiscie BRW nie jest teraz takie znowu najgorsze. zaprojektowali kuchnie
          (wcale nie moich marzen ;)) z frontami drewnianymi, dwiema przeszklonymi
          gietymi szafkami gornymi... calosc ok 5,5 mb zabudowy (na gorze mniej szafek,
          bo jest okno) za ok. 16,5 tys. zl... Wszystko ladne, ale... mi jak w morde
          strzelil pasuja 4 szafki giete... a one sa koszmarnie drogie (ok. 1,5 tys.
          jedna)...
          pojechalam na ul. Grodzienska (Wawa). tam jest hurtownia art. meblowych
          (parter), szafy z drzwiami suwanymi (polpietro) i meble kuchenne (pierwsze
          pietro). Kuchnie marzen mam za ok. 8 tysiecy...
          ale warto isc tam z przetrenowanymi projektami np. z BRW, Chobota czy Kulenty.
          dodam, ze wiekszosc "salonow" meblowych zaopatruje sie wlasnie w tej
          hurtowni...
          ceny sa takie same dla odbiorcow hurtowych jak i detalistow.

pozdro,
          KaGS.
          • Gość: Pelagia Re: relatywnie tanie niebadziewne kuchnie IP: 213.25.91.* 06.02.04, 09:35
            Gość portalu: kags napisał(a):

> pojechalam na ul. Grodzienska (Wawa). tam jest hurtownia art. meblowych
            > (parter), szafy z drzwiami suwanymi (polpietro) i meble kuchenne (pierwsze
            > pietro). Kuchnie marzen mam za ok. 8 tysiecy...
            > pozdro,
            > KaGS.

możesz podać dokładniejsze namiary na tę hurtownię na Grodzieńskiej ??
            Ewentualnie czy pamiętasz kiedy jest czynna, czy można u nich zamówić montaż
            szafek ??

{Pani Pelagio, czy Pani jeszcze może ?}
            • Gość: kags Re: relatywnie tanie niebadziewne kuchnie IP: *.chello.pl 06.02.04, 10:52
              Nazywa to sie Forpłyt - ulica Grodzieńska 37A (www.forplyt.pl)
              czynna jest chyba od 8.00 do 18.00
              montaz 15%, ale jak jest zamowienie powyzej 8 tys. zl to mozna sie troche
              potargowac ;) niestety na inne rabaty, tak jak w BRW, raczej nie ma co liczyc.
              maja kilku producentow frontow kuchennych - jest w czym wybierac.
              robia szafki niestandartowe i nie jest do tego naliczany jakis kosmiczny %...
              jezeli potrzebujesz szafke 32,7 cm, to placisz za 32,7 cm :))) (no moze za 33
              cm).
              na parterze wybierasz sobie uchwyty, kosze, relingi i inne bajery. co ciekawe
              zawiasy Blum(m) sa tylko o 1zl drozsze od tego co mocuja standartowo, a
              szuflady Blum(m) - metalbox o 7zl!!!
              panuje tam maly rozgardiasz i czasem trzeba troche poczekac w "kolejce", ale
              ta cena...

pozdrawiam,
              KaGS
              • Gość: kags aaa!!! w sobote chyba do 14.00 IP: *.chello.pl 06.02.04, 10:54

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka