Gość: wika IP: *.aster.pl / *.acn.pl 04.02.04, 10:02 Gdzie zamówić takową? Wszędzie gdzie byłam życzą sobie ok 7-8 tys a ja mam 4- 5. A nie chcę zniżyć się do BRW. te ich wspaniałe plastikowe zaślepki na bokach szafek, to wykończenie, mniam... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: resia Re: relatywnie tanie niebadziewne kuchnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.04, 10:17 Wejdż na stronę Forte i obejrzyj .Ja jestem posiadaczką takiej i b. mi sie podoba wykonanie zwłaszcza.Są z niższej i wyższej półki .Za swoją dałam 2,5 tys. Ale nie mam dużo szafek.Polecam wszystkim sie podoba.Tu niżej też jest wątek na ten temat.Pozdrawiam.Renia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: relatywnie tanie niebadziewne kuchnie IP: 217.17.46.* 04.02.04, 17:16 Bez przesady. BRW zmienilo teraz jakosc produkcji i ich mebelki nie sa takie najgorsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kags Re: relatywnie tanie niebadziewne kuchnie IP: *.chello.pl 05.02.04, 22:07 rzeczywiscie BRW nie jest teraz takie znowu najgorsze. zaprojektowali kuchnie (wcale nie moich marzen ;)) z frontami drewnianymi, dwiema przeszklonymi gietymi szafkami gornymi... calosc ok 5,5 mb zabudowy (na gorze mniej szafek, bo jest okno) za ok. 16,5 tys. zl... Wszystko ladne, ale... mi jak w morde strzelil pasuja 4 szafki giete... a one sa koszmarnie drogie (ok. 1,5 tys. jedna)... pojechalam na ul. Grodzienska (Wawa). tam jest hurtownia art. meblowych (parter), szafy z drzwiami suwanymi (polpietro) i meble kuchenne (pierwsze pietro). Kuchnie marzen mam za ok. 8 tysiecy... ale warto isc tam z przetrenowanymi projektami np. z BRW, Chobota czy Kulenty. dodam, ze wiekszosc "salonow" meblowych zaopatruje sie wlasnie w tej hurtowni... ceny sa takie same dla odbiorcow hurtowych jak i detalistow. pozdro, KaGS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pelagia Re: relatywnie tanie niebadziewne kuchnie IP: 213.25.91.* 06.02.04, 09:35 Gość portalu: kags napisał(a): > pojechalam na ul. Grodzienska (Wawa). tam jest hurtownia art. meblowych > (parter), szafy z drzwiami suwanymi (polpietro) i meble kuchenne (pierwsze > pietro). Kuchnie marzen mam za ok. 8 tysiecy... > pozdro, > KaGS. możesz podać dokładniejsze namiary na tę hurtownię na Grodzieńskiej ?? Ewentualnie czy pamiętasz kiedy jest czynna, czy można u nich zamówić montaż szafek ?? {Pani Pelagio, czy Pani jeszcze może ?} Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kags Re: relatywnie tanie niebadziewne kuchnie IP: *.chello.pl 06.02.04, 10:52 Nazywa to sie Forpłyt - ulica Grodzieńska 37A (www.forplyt.pl) czynna jest chyba od 8.00 do 18.00 montaz 15%, ale jak jest zamowienie powyzej 8 tys. zl to mozna sie troche potargowac ;) niestety na inne rabaty, tak jak w BRW, raczej nie ma co liczyc. maja kilku producentow frontow kuchennych - jest w czym wybierac. robia szafki niestandartowe i nie jest do tego naliczany jakis kosmiczny %... jezeli potrzebujesz szafke 32,7 cm, to placisz za 32,7 cm :))) (no moze za 33 cm). na parterze wybierasz sobie uchwyty, kosze, relingi i inne bajery. co ciekawe zawiasy Blum(m) sa tylko o 1zl drozsze od tego co mocuja standartowo, a szuflady Blum(m) - metalbox o 7zl!!! panuje tam maly rozgardiasz i czasem trzeba troche poczekac w "kolejce", ale ta cena... pozdrawiam, KaGS Odpowiedz Link Zgłoś