lublin2 29.03.10, 22:14 Prosze o pomoc - na jakie parametry zwracać uwagę wybierając okap kuchenny; Może jakieś propozycje - okap podszafkowy, szer. 50 cm , gotowanie niezbyt intensywne, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gustovna Re: Okap podszafkowy - kryteria wyboru 24.09.18, 14:24 Zwracaj uwagę na głośność i wydajność, dobrze też, jak okap ma zamontowane oświetlenie energooszczędne. Bardziej szczegółowe informacje znajdziesz tutaj - www.globalo.pl/okap-z-obiegiem-zamknietym-najwazniejsze-cechy/ . Myślę, że ten poradnik rozwieje wszystkie Twoje wątpliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
ankarara Re: Okap podszafkowy - kryteria wyboru 04.09.19, 22:55 a to ciekawa opcja, nie wiedziałam że już technologia poszła w tych okapach tak do przodu Odpowiedz Link Zgłoś
ania-ki Re: Okap podszafkowy - kryteria wyboru 28.11.19, 16:54 zobacz sobie ten okap kuchenny podszafkowy - solidny producent. Zwracaj uwagę na wydajność, głośność, energooszczędność. Ja sobie zawsze cenie prostotę i łatwość w obsłudze - no i musi mi się podobać :) Odpowiedz Link Zgłoś