kasiak37 04.02.11, 18:06 uzytkuje ktos i moze sie podzielic opinia na jej temat? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mmmm Re: kabina prysznicowa z Kola-GEO IP: *.krak.tke.pl 19.11.11, 21:27 To ja podnoszę, bo właśnie zastanawiam się nad jej zakupem..Ktoś podzieli się swoją opinią na temat tego produktu? Odpowiedz Link Zgłoś
ikaria80 Re: kabina prysznicowa z Kola-GEO 21.11.11, 08:42 Ja mam Carmen new od 1,5 roku i jestem bardzo zadowolona.Zastanawiałam się długo nad wyborem szkła ale w końcu wybrałam takie : www.cersanit.com.pl/photo_prod.php?cms_foto_produkt/chrom%20carmen%2090%20szklo%20mrozone%20kopia.jpg Ponieważ wc jest razem z kabina w jednym pomieszczeniu dwie osoby na raz mogą swobodnie korzystać z łazienki bez krępacji Odpowiedz Link Zgłoś
calleh Re: kabina prysznicowa z Kola-GEO 21.11.11, 10:30 kasiak37 napisała: > uzytkuje ktos i moze sie podzielic opinia na jej temat? co prawda nie mam u siebie, ale jeśli w użytkowaniu jest taka, jak w montażu to polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arkadiusz.Kolbe Re: kabina prysznicowa z Kola-GEO IP: *.man.bydgoszcz.pl 09.12.11, 07:58 Ja na Twoim miejscu postawiłbym na wannę firmy Sanplast. Ich produkty są bardzo dobrej jakości, mają ciekawy design i jeszcze są bezproblemowe w obsłudze. Sam polecam produkty tej firmy swoim Klientom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KK Re: kabina prysznicowa z Kola-GEO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.11, 09:49 mam świeżo zamontowaną kabinę: drzwi łamane i ścianka boczna,wizualnie dla mnie rewelacja co do użytkowania to za dużo nie pomogę. Mam też brodzik kwadratowy koła którego absolutnie nie polecam ponieważ jest po prostu krzywy,odstawał od ściany i trzeba było coś wymyślać by to ukryć. Odpowiedz Link Zgłoś
piegoosek Re: kabina prysznicowa z Kola-GEO 09.12.11, 14:48 mialam 5 lat kabine Kola i bylam bardzo zadowolona! wszystko sprawowalo sie jak nalezy! takze ja polecam Kolo. a teraz kupilismy bezramowa Radaway`a, uzytkujemy od tygodnia i jestesmy zachwyceni :) cena, jak na bezramowa rewelacja! wiec polecam rowniez, jesli kogos interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiak37 Re: kabina prysznicowa z Kola-GEO 09.12.11, 18:35 uzytkuje moja kabine geo z kola 2 miesiace.Z czystym sumieniem polecam,brodzk tez mam z kola.Wszystko proste w montazu,nic nie przecieka,latwo sie myje(wypina sie dolna czesc drzwi z prowadnicy. Wanne sanplast tez polecam,jest super,to samo z umywalka cersanit serii deco-rewelacja. Natomiast nie polecam umywalki cersanitu iryda,jest krzywa,roznica to ponad 2 cm. Odpowiedz Link Zgłoś
piegoosek Re: kabina prysznicowa z Kola-GEO 09.12.11, 22:39 faktycznie, nie zauwazylam, ze to stary watek :) Odpowiedz Link Zgłoś
ikaria80 Re: kabina prysznicowa z Kola-GEO 12.12.11, 10:24 Skoro ta umywalka Iryda jest taka krzywa to powinnas ją zareklamowac.2cm to duzo,wiec producent z pewnością uzna reklamację;) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiak37 Ikaria:) 12.12.11, 16:49 nie bede targac 1000 km umywalki za 170 zeta.Sie kiedys wymieni;) Odpowiedz Link Zgłoś
ikaria80 Re: Ikaria:) 13.12.11, 22:30 1000 km? To skąd ja przywioałaś;) Może można to inaczej załatwić wysyłając reklamację bezpośrednio do producenta mailem z załączonymi zdjęciami umywalki i dowodem zakupu. Tylko podpowiadam;) Odpowiedz Link Zgłoś
ikaria80 Re: Ikaria:) 14.12.11, 22:03 Aaaaa,to teraz Cersanit wywozimy za granicę;) Ale mailika mozesz wysłac.Niech wysyłają umywaleczkę na wymianę z importu;) Odpowiedz Link Zgłoś
sebastiianb Re: kabina prysznicowa z Kola-GEO 10.12.11, 17:33 Polecam po czytać na tej stronie można się wiele dowiedzieć!!! dochodowapracazgoogle.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś