smaja 14.06.04, 09:39 Czy ktos z Was mógłby podać namiary na firmę, która tanio robi meble kuchennne lakierowane (chodzi mi o wybranie koloru z palety barw). Wszystkie meble mają typowe rozmiary. Pozdrawiam Asia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Agata Re: meble kuchenne MDF lakierowany- Warszawa IP: *.acn.waw.pl 15.06.04, 08:54 tanio? tzn w jakiej kwocie za m2 maja sie zmiescic? Odpowiedz Link Zgłoś
smaja Re: meble kuchenne MDF lakierowany- Warszawa 15.06.04, 10:44 Dzięki Agatko, Już wczoraj znalazłam firmę, która robi takie szafki o jakie mi chodzi. A dla mnie ceną do przyjęcia jest 4,500 za 3 m bieżące zabudowy juz ze wszystkim blatami montażem i wszystkimi wykończeniami. Pozdrawiam Asia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiki Re: meble kuchenne MDF lakierowany- Warszawa IP: 213.25.91.* 16.06.04, 10:06 a możesz podać namiary na tą firmę??? Odpowiedz Link Zgłoś
smaja Re: meble kuchenne MDF lakierowany- Warszawa 16.06.04, 13:21 Napisz na priva lub podaj swój mail. Asia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: meble kuchenne MDF lakierowany- Warszawa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.04, 15:43 Także jestem zainteresowania i byŁabym wdzięczna za namiary. Mój priv: catarinapl@poczta.onet.pl Dzięki! Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: meble kuchenne MDF lakierowany- Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.04, 22:06 lakieruję mdf na szafki kuchenne i meble łazienkowe ,wykonuje cokoły mdf lakierowane każdym kolorem oraz strombo tzn.wygląd kolorowej lawy oraz filemantozi tzn.spękany marmur cokoly z mdf.często wykorzystywane ze względu na niższą cenę do wykańczania podłóg zdrewna egzotycznego . jkaska@tenbit.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiki Re: meble kuchenne MDF lakierowany- Warszawa IP: 213.25.91.* 17.06.04, 08:39 mój adres e-mail: lidia2@gazeta.pl z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: meble kuchenne MDF lakierowany- Warszawa IP: *.acn.waw.pl 17.06.04, 08:24 ty chyba w cuda wierzysz, tyle to moze kosztowac MDF foliowany byle jaka folia z badziewiarskimi okuciami, a nie przyzwoity lakier. przyjrzyj sie temu najpierw dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
smaja Re: meble kuchenne MDF lakierowany- Warszawa 17.06.04, 09:44 Agato, Dziekuję za uwagi. Mam określoną kwotę pieniędzy na szafki kuchenne, chcę mieć szafki w określonym kolorze z określonymi frontami i tam to znalazłam. Pozdrawiam Asia Odpowiedz Link Zgłoś
monia92 Re: meble kuchenne MDF lakierowany- Warszawa 17.06.04, 18:32 ja też bardzo proszę o namiar na firmę :-) Mój adres moninejg@op.pl Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: meble kuchenne MDF lakierowany- Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.04, 11:05 Proszę również o namiar na meble kuchenne lakierowane na : madziap-portal@wp.pl Dzięki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
agaj37 Re: meble kuchenne MDF lakierowany- Warszawa 17.04.14, 19:26 meble z MDF oraz inne polecam www.topstol.eu Odpowiedz Link Zgłoś