yotato
04.03.13, 10:07
Witam serdecznie,
Jako że to mój pierwszy temat założony na tym forum to chcialbym wszystkich pozdrowić :)
Przechodząc jednak do mojego problemu... Wykańczam właśnie domek jednorodzinny na wsi i szukałem w wszystkich okolicznych sklepach tanich grzejników płytowych i różnie się ceny plasowały, wiadomo najkorzystniej jednak w dużych sieciówkach typu castorama, jednak sprawdziłem też dzisiaj w internecie i znalazłem ofertę sklepu internetowego z grzejnikiami Purmo i rabatem, całkiem niezłe ceny mieli to zadzwoniłem ile by mi dali rabatu jakbym chciał do całego domu u nich grzejników nakupić czyli z jakieś 15 szt. Powiedzieli mi, że mogliby mi dać upust 500 zł, to się ucieszyłem strasznie, bo to byłaby najtańsza oferta, jednak podziękowałem na razie i tutaj się pojawia mój problem. Ja jeszcze nigdy nie zamawiałem nic o takiej wartości przez internet i trochę się obawiam jak to będzie :oops: Czy mnie nie oszukają, czy wyślą... Jest ktoś może z doświadczeniem na tym forum, żeby mi mógł przybliżyć tematykę, jak mogę sprawdzić ten sklep i jak w razie problemów mógłbym go reklamować, czy w końcu w razie najgorszego np. nie wysłania czy wysłania czegoś innego jak mógłbym się domagać zwrotu pieniędzy?