a.kudla5 16.09.13, 16:46 Zastanawiam sie nad zakupem kabiny prysznicowej firmy KOLO , jakie sa opinie , czy moze znacie?A moze inna? Bardzo prosze o sugestie i ewentualne inne propozycje kabiny dobrej , a nie drogiej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: Morsik Re: Kabina prysznicowa z KOLA ? IP: *.static.chello.pl 24.09.13, 13:59 Koło ma dość dobre kabiny,jednak jeśli masz możliwość dopłaty to polecam coś bardziej markowego np megalazienki.pl/producent/id/41 . Ronal posiada bardzo dobry serwis i gwarancję nawet 5 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
calleh Re: Kabina prysznicowa z KOLA ? 24.09.13, 18:33 kilka kołowych kabin dane mi było montować i wg mnie to całkiem solidne łazienkowe meble Odpowiedz Link Zgłoś
kasiak37 Re: Kabina prysznicowa z KOLA ? 25.09.13, 09:43 mam ich kabine uzytkowana od 2 lat.Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kamino Re: Kabina prysznicowa z KOLA ? IP: *.play-internet.pl 25.09.13, 15:20 Zależy zapewne od serii, ale koło jest ok, nie będzie problemu z rolkami czy innymi częsciami zamiennymi tak samo jak cersanit Odpowiedz Link Zgłoś
a.kudla5 Re: Kabina prysznicowa z KOLA ? 27.09.13, 09:39 Dziekuje , skorzystam z informacji. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: SzaraDama Re: Kabina prysznicowa z KOLA ? IP: *.via.zamek.net.pl 28.09.13, 15:21 Chcesz kupić całą kabinę czy wchodzi w grę również zabudowa? Polecam coś takiego: www.drzwiart.pl/kabiny-prysznicowe Wygląda super i można maksymalnie wykorzystać przestrzeń w łazience. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Marcinek_67 Re: Kabina prysznicowa z KOLA ? IP: *.via.zamek.net.pl 26.05.14, 18:25 Jeśli chodzi o kabinę prysznicową, polecam zamontować kabinę dobrej jakości, jest to wydatek na lata. Bardzo fajnym rozwiązaniem są kabiny prysznicowe bez brodzika np. firmy Interior. www.interior.katowice.pl/kabiny-prysznicowe Odpowiedz Link Zgłoś