Gość: zet IP: 213.25.91.* 11.10.04, 15:09 poszukuje firmy, która zamontuje mi drzwi przesuwane jestem z wawy może co s poradzicie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marczello Re: Drzwi przesuwane 16.01.05, 21:31 Rowniez poszukuje firmy (osoby) w Warszawie, ktora zainstaluje u mnie wewnetrzene drzwi przesuwane. Interesuja mnie drzwi w tradycyjnej stylistyce (zadna nowoczesna linia). Czy ktos moze sie podzielic jakimis namiarami? Jakie sa koszty kupna + montazu takich drzwi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Drzwi przesuwane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 09:14 Proszę o projekt w zarysie celem wyceny i o kontakt mail.jkaska@tenbit.pl lub 696070872 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Drzwi przesuwane IP: 193.111.166.* 17.01.05, 13:23 Z twojego postu nie wynika jasno czy masz drzwi i chcesz je tylko zamontowac, czy tez szukasz firmy, ktora w swojej ofercie ma takie drzwi i chesz je kupic wraz z montazem.Jesli to drugie, to ostatnio widzailam ze firma PORTA reklamuje sie w roznych wnetyrzarskich periodykach z takimi drzwiami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liradom Re: Drzwi przesuwane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 16:45 Zapraszam do odwiedzenia naszych punktów sprzedaży ul. Wiolinowa 14 lub Broniewskiego 74 Pozdrawiam Piotr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter Re: Drzwi przesuwane IP: .48.242.* / 80.51.176.* 14.02.05, 20:25 polecam wizyte na stronie www.prestige-drzwi.pl - to salony drzwi lub na stronie producenta który sprzedaje drzwi do wielu salonów www.drzwi-wim.pl (tu kontakt jest z przedstawicielem panem P.sidor) polecam. piotr krakow Odpowiedz Link Zgłoś
chamaedora Re: Drzwi przesuwane 22.02.05, 17:07 Przyłączam się do zapytania. Mnie interesują drzwi przesuwne w kasetach (chowają się w ścianę) x 3 szt. Dwie pary drzwi do łazienki i jedne między salonem, a sypialnią. Zakup materiału, montaż - wszystko w jednym. Ile w przybliżeniu może to kosztować? Odpowiedz Link Zgłoś
piotrsksw Re: Drzwi przesuwane 22.02.05, 20:40 witaj polecam firme wim , www.drzwi-wim.pl w zakladce kontakt jest namiar na p. pawła sidor napisz do niego mailika a napewno wszystko ci wyceni łacznie z montazem bo rowniez montuja drzwi. pozdrawiam piotr Odpowiedz Link Zgłoś