Dodaj do ulubionych

koszt podłączeń w łazience

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 08:36
jaki jest koszt rozprowadzenia wody i odpływów w 5m łazience, woda i odpływ
jest wyprowadzony w jednym miejscu a za rozprowadzenie s-nia życzy sobie 1500
zł to dużo czy nie ?
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: skalmen Re: koszt podłączeń w łazience IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 21.10.04, 10:28
      Bardzo dużo!!!.W łazience przeważnie sa 3 lub 4 punkty tj. wanna ,umywalka,
      pralka ewentualnie jeszcze natrysk.No to ile za ten punkt, myśle że cena
      100złza punkt w twoim przypadku to i tak dużo.Ale w Warszawie ludzie zarabiają
      kupe kasy ta że s-nia ma z kogo doić.
      • Gość: gość Re: koszt podłączeń w łazience IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 12:27
        tak myślałam ale dowiedziałam się że u koleżanki za podłączenie jednego punktu
        fachowiec wziął 50 zł ale ona miała rozprowadzone rury z wodą i odpływami a u
        nas nic nie jest rozprowadzone.
        • Gość: KOchzg Re: koszt podłączeń w łazience IP: *.itc.pw.edu.pl 21.10.04, 13:15
          Własnie nie dawno przeszłem wymianę rur w łazience (trzy punkty: wanna, dwie
          umywalki). Oczywisćie dodatkowo odpływy. Wszystko zostało schowane w ścianie.
          Koszt materiałów (rury, łaczniki itp) + robocizna - zgrzewanie (musial w
          niektorych miejscach dodatkowo wykuć) wyniosł 850 zł.
          Rury wziałem droższe (zielone).

Pozdrawiam
          Kochzg
          • Gość: Willi Re: koszt podłączeń w łazience IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 14:30
            u mnie robota byla identyczna kucie scian przez pol lazienki i wzieli tylko 500
            zeta uwazam ze nie duzo.! raz bylem milo zaskoczony co do hydraulikow.Nie
            dostali pieniedzy od razu po robocie(nie mieszkam tam jeszcze)tylko po 2 dniach
            i to ja do nich zadzwonilem a nie oni pierwsi.!
            Ta cena jak napisalas to straszne zdzierstwo
    • Gość: eps Re: koszt podłączeń w łazience IP: *.piotrkow.pilicka.pl 21.10.04, 13:22
      mnie fachowiec skasował na 30 zł od jednego punktu, inastalacja w miedzi.
      5 punktów po 30 zł.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka