Dodaj do ulubionych

Zniszczona od gumy od butów podłoga - co zrobić ?

27.04.20, 11:49
Dzień dobry.

Ekipa remontowa nie rozłożyła folii, robiąc prace budowlane - efekt zniszczona podłoga ( klepka ) jak poniżej. Guma od butów wtarta w drewno, doklejający się kurz. Wszelkie próby mycia, zmywania, ścierania gąbką etc. zawiodły. Proszę o pomoc jak mogę to doczyścić ? Czym ? Co byłoby skuteczne ? Zależy mi na doczyszczeniu podłogi a nie cyklinowaniu parkietu vel zdzieraniu go i zakładania paneli. Dziękuję bardzo za pooc :)
Obserwuj wątek
    • patposit65 Re: Zniszczona od gumy od butów podłoga - co zrob 30.04.20, 15:44
      pozycjonowanie Poznań
    • grupapsc Re: Zniszczona od gumy od butów podłoga - co zrob 24.07.20, 13:59
      GrupaPSC: Proszę spróbować SBN 01 z LAKMY. Jest to produkt, który służy do usuwania polimerów z delikatnych powierzchni, których nie można namaczać.
    • niut80 Re: Zniszczona od gumy od butów podłoga - co zrob 02.08.20, 22:59
      Możesz spróbować preparat do usuwania starych powłok z V33, do kupienia w marketach budowlanych. Ja tym usunęłam stary klej do linoleum z lastryko. Stare drzwi niechcący ciapnęłam pędzlem i się okazało, że w tym miejscu zeszło wszystko (z dziesięć warstw farby) do czystego drewna.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka