Dodaj do ulubionych

Oszust budowlany! Firmy Wojciecha Piścika

11.09.21, 13:33
Uwaga na firmę "Na centrali" i "Alexpol" z Żyrardowa. Zdecydowanie nie polecam prac budowlano-remontwych wykonanych przez firmę Wojciecha Piścika. Prace remontowe w domu zakończyły się w listopadzie 2020 r, a na wiosnę popękała elewacja oraz struktura na tarasie. Co więcej schody nie mają spadku i przy każdym deszczu woda nie odpływa tylko kumuluje się przy drzwiach balkonowych. P. Wojtek od marca wyznacza kolejne terminy naprawienia nieudolnie przeprowadzonych prac, ale ciągle je zmienia... Mamy wrzesień i nadal firma nie usunęła wad, chociaż w umowie mieli 21 dni! Zdecydowanie nie polecam - zapłaciliśmy dużo pieniędzy i to za źle zrobioną pracę, a teraz P. Wojtek nawet nie odbiera telefonu.
Obserwuj wątek
    • 1990jezioromarzen Re: Oszust budowlany! Firmy Wojciecha Piścika 29.01.22, 23:42
      Cześć Magda,nic mi tak naprawdę nie wiadomo bym miała wykonywać u ciebie prace remontowe,ale odezwał się do mnie kiedyś Andrzej który pokazywał mi ten taras. Polubiliśmy się więc myślałam ,że kiedyś może mnie odwiedzi. Nie jestem obecnie bogata więc skąd tak naprawdę moja rodzina znalazłaby pieniązki na ten remont. Jestem z zawodu pisarką czasem trafiły się jakieś zlecenia z języka angielskiego.Praca jest moim marzeniem bo dzieci mieć nie mogę na skutek cukrzycy.Pozdrawiam ciepło,Maja
    • magda.c Re: Oszust budowlany! Firmy Wojciecha Piścika 30.01.22, 11:40
      Uwaga na firmę "Na centrali" i "Alexpol" z Żyrardowa Wojciecha Pieścika (w opisie jest błąd w nazwisku). Zdecydowanie nie polecam prac budowlano-remontowych wykonanych przez firmę lub firmy Wojciecha Pieścika. Prace remontowe w domu zakończyły się w listopadzie 2020 r, a na wiosnę 2020 popękała elewacja oraz struktura na tarasie. Co więcej schody nie mają spadku i przy każdym deszczu woda nie odpływa tylko kumuluje się przy drzwiach balkonowych. P. Wojtek od marca 2020 wyznaczał kolejne terminy naprawienia nieudolnie przeprowadzonych prac, ale ciągle je zmieniał... Do dzisiaj brak kontaktu...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka