Dodaj do ulubionych

POTRZEBUJE DOBREJ EKIPY BUDOWLANEJ

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 19:30
Pilnie poszukuje dobrej ekipy budowlanej. Jesli macie namiary na taka prosze
o kontakt.
Obserwuj wątek
    • Gość: skalmen Re: POTRZEBUJE DOBREJ EKIPY BUDOWLANEJ IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 18.11.04, 19:55
      Gdzie???????????????????
    • janrenovate Re: POTRZEBUJE DOBREJ EKIPY BUDOWLANEJ 20.11.04, 21:11
      Gość portalu: izagrab napisał(a):

> Pilnie poszukuje dobrej ekipy budowlanej. Jesli macie namiary na taka prosze
      > o kontakt.
      Na kiedy potrzebna ekipa?
    • bozka11 Re: POTRZEBUJE DOBREJ EKIPY BUDOWLANEJ 23.11.04, 12:56
      Chodzi o budowę od fundamentów czy wykończenie wnętrz? Mam namiar na ekipę,
      która świetnie robi wykończenia od A do Z, z W-wy, okolice wchodzą w grę.
      • Gość: jerzman Re: POTRZEBUJE DOBREJ EKIPY BUDOWLANEJ IP: *.pl.tesco / *.pl.tesco-europe.com 23.11.04, 15:11
        prosze o info na temat tej ekpipy, odbieram w wawie za miesiac klucze do
        mieszkania moj mail pjerzman@poczta.onet.pl, chodzi oczywiscie o wykonczenie
        wnetrz

pozdrawiam jerzman
        • lazienki Re: POTRZEBUJE DOBREJ EKIPY BUDOWLANEJ 28.11.04, 11:02
          Zajrzyj na www.lazienki.sklep.pl
      • zuzia44 Re: POTRZEBUJE DOBREJ EKIPY BUDOWLANEJ 26.11.04, 11:04
        Potrzebuję ekipy od zaraz. Włąśnie pożegnałam się z dotychczasową, która nie
        miała zapału do pracy. Jeśli możesz to podaj mi namiar na tą ekipę na adres
        zuzia44@gazeta.pl
        • Gość: zybi Re: POTRZEBUJE DOBREJ EKIPY BUDOWLANEJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 12:22
          ojaką ekipe chodzi i gdzie to ma być wykonane
          • zuzia44 Re: POTRZEBUJE DOBREJ EKIPY BUDOWLANEJ 26.11.04, 14:32
            W Warszawie, chodzi o wykończenie wnętrza
            • barnabat Re: POTRZEBUJE DOBREJ EKIPY BUDOWLANEJ 03.12.04, 12:01
              witajcie,
              moge polecić osobe która zna się zarówno na stawianiu ścianek z gipsu,
              wykańczaniu łazienek, posiada samochód i pomoże w wyborze glazury i terakoty
              (może pojechac z klientem), ma portfolio swoich prac wykończeniowych, moge
              przesłac skany robót lub umówic na spotkanie, człowiek ma wolne terminy jest z
              Warszawy, ale nie ma problemu z dojazdem w okolice Warszawy. Jest solidny i
              bardzo dokładny a ceny ma konkurencyjne. Jesli ktos jest zainteresowany prosze
              kontaktowac sie na maila martatarasiuk@poczta.onet.pl a ja wtedy podam numer
              komórkowy.
    • Gość: piotrek Re: POTRZEBUJE DOBREJ EKIPY BUDOWLANEJ IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.11.04, 19:21
      Jsśli potrzebujesz ekipy to zadzwoń pod numer 607 372 087 to konkretny
      fachowiec i można go sprawdzić nie jednemu już poprawiał po pseudo fachoecach!
    • ada34 Re: POTRZEBUJE DOBREJ EKIPY BUDOWLANEJ 29.11.04, 19:11
      Jeżeli nadal poszukujesz, polecam p.Tomka 602-607-336
    • zoni-system Re: POTRZEBUJE DOBREJ EKIPY BUDOWLANEJ 30.11.04, 00:16
      Chetnie porozmawiam,potrzebuję
      konkrety..................solidnie ,referencje,dla scisłości,wszystko
      czytam,bywam często w teatrze...............................
      • Gość: piotr Re: POTRZEBUJE DOBREJ EKIPY BUDOWLANEJ IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.11.04, 16:19
        po co dawać ogłoszenie jak i tak nikt nie dzwoni pod podane telefony żeby to
        sprawdzić, nie zawracajcie ludziom gitary
    • zuzia44 Re: POTRZEBUJE DOBREJ EKIPY BUDOWLANEJ 02.12.04, 23:42
      Wielkie dzięki za odpowiedzi na moje zapytanie. Z jedą z ekip już rozmawiałam,
      mam bardzo pozytywne wrażenia. Od niedzieli zaczynają, hurrraaa.
    • Gość: Paweł Re: POTRZEBUJE DOBREJ EKIPY BUDOWLANEJ IP: *.radom.pl 17.12.04, 14:11
      Smiało mogę polecić ci mojego ojca który zajmuje się tego typu rzeczami, swoje
      zlecenia wykonuje szybko a co najwazniejsze solidnie i fachowo a jeżeli chodzi
      o ceny rownież nie są wygórowane jego telefon kontaktwy to 694 681 786
      • Gość: idota Re: POTRZEBUJE DOBREJ EKIPY BUDOWLANEJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 19:22
        szukam złotej raczki do noszenia pustakow ,najlepiep kobiety , spanie na
        dywanie :)
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka