Gość: izagrab IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 19:30 Pilnie poszukuje dobrej ekipy budowlanej. Jesli macie namiary na taka prosze o kontakt. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: skalmen Re: POTRZEBUJE DOBREJ EKIPY BUDOWLANEJ IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 18.11.04, 19:55 Gdzie??????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
janrenovate Re: POTRZEBUJE DOBREJ EKIPY BUDOWLANEJ 20.11.04, 21:11 Gość portalu: izagrab napisał(a): > Pilnie poszukuje dobrej ekipy budowlanej. Jesli macie namiary na taka prosze > o kontakt. Na kiedy potrzebna ekipa? Odpowiedz Link Zgłoś
bozka11 Re: POTRZEBUJE DOBREJ EKIPY BUDOWLANEJ 23.11.04, 12:56 Chodzi o budowę od fundamentów czy wykończenie wnętrz? Mam namiar na ekipę, która świetnie robi wykończenia od A do Z, z W-wy, okolice wchodzą w grę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerzman Re: POTRZEBUJE DOBREJ EKIPY BUDOWLANEJ IP: *.pl.tesco / *.pl.tesco-europe.com 23.11.04, 15:11 prosze o info na temat tej ekpipy, odbieram w wawie za miesiac klucze do mieszkania moj mail pjerzman@poczta.onet.pl, chodzi oczywiscie o wykonczenie wnetrz pozdrawiam jerzman Odpowiedz Link Zgłoś
lazienki Re: POTRZEBUJE DOBREJ EKIPY BUDOWLANEJ 28.11.04, 11:02 Zajrzyj na www.lazienki.sklep.pl Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia44 Re: POTRZEBUJE DOBREJ EKIPY BUDOWLANEJ 26.11.04, 11:04 Potrzebuję ekipy od zaraz. Włąśnie pożegnałam się z dotychczasową, która nie miała zapału do pracy. Jeśli możesz to podaj mi namiar na tą ekipę na adres zuzia44@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zybi Re: POTRZEBUJE DOBREJ EKIPY BUDOWLANEJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 12:22 ojaką ekipe chodzi i gdzie to ma być wykonane Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia44 Re: POTRZEBUJE DOBREJ EKIPY BUDOWLANEJ 26.11.04, 14:32 W Warszawie, chodzi o wykończenie wnętrza Odpowiedz Link Zgłoś
barnabat Re: POTRZEBUJE DOBREJ EKIPY BUDOWLANEJ 03.12.04, 12:01 witajcie, moge polecić osobe która zna się zarówno na stawianiu ścianek z gipsu, wykańczaniu łazienek, posiada samochód i pomoże w wyborze glazury i terakoty (może pojechac z klientem), ma portfolio swoich prac wykończeniowych, moge przesłac skany robót lub umówic na spotkanie, człowiek ma wolne terminy jest z Warszawy, ale nie ma problemu z dojazdem w okolice Warszawy. Jest solidny i bardzo dokładny a ceny ma konkurencyjne. Jesli ktos jest zainteresowany prosze kontaktowac sie na maila martatarasiuk@poczta.onet.pl a ja wtedy podam numer komórkowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: POTRZEBUJE DOBREJ EKIPY BUDOWLANEJ IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.11.04, 19:21 Jsśli potrzebujesz ekipy to zadzwoń pod numer 607 372 087 to konkretny fachowiec i można go sprawdzić nie jednemu już poprawiał po pseudo fachoecach! Odpowiedz Link Zgłoś
ada34 Re: POTRZEBUJE DOBREJ EKIPY BUDOWLANEJ 29.11.04, 19:11 Jeżeli nadal poszukujesz, polecam p.Tomka 602-607-336 Odpowiedz Link Zgłoś
zoni-system Re: POTRZEBUJE DOBREJ EKIPY BUDOWLANEJ 30.11.04, 00:16 Chetnie porozmawiam,potrzebuję konkrety..................solidnie ,referencje,dla scisłości,wszystko czytam,bywam często w teatrze............................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: POTRZEBUJE DOBREJ EKIPY BUDOWLANEJ IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.11.04, 16:19 po co dawać ogłoszenie jak i tak nikt nie dzwoni pod podane telefony żeby to sprawdzić, nie zawracajcie ludziom gitary Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia44 Re: POTRZEBUJE DOBREJ EKIPY BUDOWLANEJ 02.12.04, 23:42 Wielkie dzięki za odpowiedzi na moje zapytanie. Z jedą z ekip już rozmawiałam, mam bardzo pozytywne wrażenia. Od niedzieli zaczynają, hurrraaa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: POTRZEBUJE DOBREJ EKIPY BUDOWLANEJ IP: *.radom.pl 17.12.04, 14:11 Smiało mogę polecić ci mojego ojca który zajmuje się tego typu rzeczami, swoje zlecenia wykonuje szybko a co najwazniejsze solidnie i fachowo a jeżeli chodzi o ceny rownież nie są wygórowane jego telefon kontaktwy to 694 681 786 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: idota Re: POTRZEBUJE DOBREJ EKIPY BUDOWLANEJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 19:22 szukam złotej raczki do noszenia pustakow ,najlepiep kobiety , spanie na dywanie :) Odpowiedz Link Zgłoś