loralay 14.07.05, 13:10 Poszukuję nr tel do osób które przyjeżdżają i zabierają stare meble - których nie chcę wywozić na wysypisko.Jeśli ktoś pozbył się w ten sposób starego sprzętu w Warszawie będę wdzięczna za namiary. Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kochzg Re: Co zrobić ze starymi meblami??? IP: *.itc.pw.edu.pl 14.07.05, 14:39 Ktos na forum deklarował sie ze zabiera meble za darmo. POszukaj wczesniejszych postach. Zdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
ats77 Re: Co zrobić ze starymi meblami??? 14.07.05, 14:56 Witam! A co to są za meble? Czy chcesz się ich pozbyć, czy też sprzedać? Jeżeli są to np. meble kuchenne i chcesz je oddać to byłabym zainteresowana wziąć coś takiego. Pisz na adres gazetowy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Co zrobić ze starymi meblami??? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.07.05, 10:05 Jestem zainteresowany. Proszę podać co to są za meble i z jakiego okresu. Czekam na pilną odpowiedz. Proszę odpisać na eurodom5@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Co zrobić ze starymi meblami??? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.07.05, 10:06 zapomniałem podać telefon 864-65-71 Warszawa Piotr, eurodom5@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alcarin Re: Co zrobić ze starymi meblami??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 11:17 Jesli sa to meble niezniszczone lub malo zniszczone, to moze warto odstawic je do Komisu Okazja na Towarowej? Zawsze dostaniesz za nie troche grosza i bedziesz miec wiecej kasy na nowe meble. Tam bywaja takie hardcory, ze jestem sklonna przyuszczac, ze biora co popadnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
loralay Re: Co zrobić ze starymi meblami??? 20.07.05, 14:18 witam, są to regały na książki stare rozpadające się (2), szafka na buty- raczej nie nadaje sie do uzytku, komoda ale taka z lat 50 bez większej wartości oraz dwa tapczaniki. Aha, jeszcze stare telewizory, zalezy mi na tym zeby ktoś przyjechał i zabrał to. Odpowiedz Link Zgłoś