Gość: mła IP: *.crowley.pl 22.07.05, 12:02 potrzebuję wymienic drzwi wejściowe do mieszkania w bloku, proszę polecić mi firmę, z montażem oczywiście powinny być od strony mieszkania metalowe- psinka drapie...... dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dragonia Re: drzwi z montażem, warszawa, pilnie 22.07.05, 14:19 Ja polecam firmę www.jiw.com.pl. Przyznam ze z pewnymi obawami zamawialiśmy tu drzwi bo firma nieznana nie to co Porta czy Gerda. Firmę polecili nam znajomi nawet dwóch znajomych, więc zdecydowaliśmy się na zakup. Przede wszystki drzwi są robione dokładnie na wymiar, nie ma jakiegoś sztukowania czy przedłużania żeby wyregulowac drzwi tak jak to robia inne firmy. Najpierw przyjeżdzają na pomiar a potem do montażu, który był naprawdę sprawny i wszystko potem zostało przez ekipę zaszpachlowane czy co tam oni robią także nic nie widać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mła Re: drzwi z montażem, warszawa, pilnie IP: *.crowley.pl 22.07.05, 15:09 dzięki za info, porównam ceny z gerdą i zdecyduję pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
zoni-system Re: drzwi z montażem, warszawa, pilnie 22.07.05, 16:49 Myślę,że warto rozważyć drzwi firmy Dierre.Sprawdzone na rynku,maja świetna opinię.Sztywny łancuch,wizjer i automatyczny dolny próg w standarcie. Mimo,że sporo ich sprzedaję ,praktycznie nie ma reklamcji.Istniej mozliwość dobrania dowolnej okładziny.Niestety, jeżeli chodzi o pieska,to żadne drzwi ,czy to Gerda czy Porta czy Dierre nie oprą sie jego pazurkom. zoni-system@gazeta.pl www.okna.polskirynek.pl/budowlany/oferta/4679 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mła Re: drzwi z montażem, warszawa, pilnie IP: *.chello.pl 22.07.05, 19:03 dziękuję za wiadomość, o tym,że żadne się nie oprą pazurkom psinki, najprawdopodobniej puki co zrezygnujemy i spróbujemy nauczuć psinkę /5- miesięczną suczkę- seter irlandzki/, nauczyć inaczej "wołać" - może głosem, mam nadzieję, że psinka pojętna.............i nauka wiele czasu nie zajmie. dzięki i pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś