Dodaj do ulubionych

!Ostrzeżenie firma Robert Blazucki z Warszawy!!

IP: *.visp.energis.pl 17.12.05, 21:26
Ostrzeżenie!!! Frima glazurnicza Robert Blazucki oglaszająca się w GW jest
niegodna zaufania (brak kompetencji, niska kultura osobista pracowników itd)
Obserwuj wątek
    • Gość: poszkodowani !Ostrzeżenie firma Robert Blazucki z Warszawy IP: *.visp.energis.pl 17.12.05, 21:31
      www.inplus-remonty.pl
      • jarecki_2 Re: !Ostrzeżenie firma Robert Blazucki z Warszawy 18.12.05, 12:26
        Nie ma takiej strony, albo jest jakiś błąd.
      • celkra Re: !Ostrzeżenie firma Robert Blazucki z Warszawy 18.12.05, 13:10
        www.remonty-inplus.pl
        O tę firmę chodzi?
        • jarecki_2 Re: !Ostrzeżenie firma Robert Blazucki z Warszawy 18.12.05, 13:29
          Teraz działa
          • Gość: ekipa.wawa@wp.pl Ostrzeżenie firma Robert Blazucki , już nie żyje IP: *.chello.pl 19.12.05, 08:18
            Jarecki 2 wyślesz pewnie ,,specjalistów,, niech zrobią porządek
            Skoro za samo pisanie wątpliwości nazywasz ekipę , czkaj jak to było?
            Oszuszt , złodziej , bandyta . Ojoj , to facet firma i ludzie tu na tym
            temacie opisywani jako niesolidni pewnie ,,już nie żyją,, frustracja
            Jarecki 2 załatwi sprawę . Nie przekraczaj tylko norm prawa Jarecki 2.
            Pa.... frustracie o nicku Jarecki 2
    • neneke Re: !Ostrzeżenie firma Robert Blazucki z Warszawy 18.12.05, 22:59
      Czy możesz podać jakieś szczegóły? Jestem z nim umówiona na remont mieszkania,
      coś mnie tchnęło i weszłam na forum, a tu ...
      Dziękuję Ania
    • binplus1 Re: !Ostrzeżenie firma Robert Blazucki z Warszawy 05.04.23, 23:31
      nie zgadzamy sie z tą opinią, proszę skontaktowac sie z nami, watpliwości będą potwierdzone
      • binplus1 Re: !Ostrzeżenie firma Robert Blazucki z Warszawy 05.04.23, 23:34
        binplus1 napisał(a):

> nie zgadzamy sie z tą opinią, proszę skontaktowac sie z nami w celu potwierdzenia : inplus.remonty@gmail.com
        >
    • porter10 Re: !Ostrzeżenie firma Robert Blazucki z Warszawy 07.05.23, 20:57
      Trzeba uważać na paprochow
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka