olunc 30.01.03, 11:57 Witajcie, Przeczytalam w ksiazce, ze drewniane meble mozna wybielic woskiem z bialym pigmentem. Na zdjeciu wygladalo to bardzo ladnie. Czy ktos wie, gdzie mozna kupic taki wosk? Pozdrawiam, O. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: Adam Re: bielenie drewna woskiem z pigmentem? IP: 217.17.46.* 30.01.03, 12:51 JA widziałem w Obi albo w Practikerze , nie jestem pewien. Pamiętam tylko ,że pojemnik ok 0.7kg kosztował 60 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
olunc Re: bielenie drewna woskiem z pigmentem? 30.01.03, 15:11 Gość portalu: Adam napisał(a): > JA widziałem w Obi albo w Practikerze , nie jestem pewien. Pamiętam tylko ,że > pojemnik ok 0.7kg kosztował 60 zł. I to byl wosk, rozumiem, od razu zmieszany z pigmentem? O. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Adam Re: bielenie drewna woskiem z pigmentem? IP: 217.17.46.* 31.01.03, 06:38 Dobrze rozumiesz tylko więcej szczegółów Ci nie podam bo widziałem u kupującego przy kasie ,to był taki duży słoik z mazidłem w kolorze bardzo ciemny brąz i granat także biały też powinni mieć. Odpowiedz Link Zgłoś