GoĹÄ: gosia IP: *.speed.planet.nl 07.12.06, 10:47 mam problem chce wybudować dom ale dowiedziałam sie ze rury od gazu idą przez środek działki mam pytanko czy da sie przesunac rury od gazu i ile to kosztuje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: mif Re: rury od gazu na działce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.06, 17:04 > środek działki mam pytanko czy da sie przesunac rury od gazu i ile to > kosztuje? Da się, a ile kosztuje, zapytaj w gazowni (projekt, pozwolenie na budowę, wykonanie). Gazownia jest milsza do rozmów od energetyki :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: dio Re: rury od gazu na działce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.06, 21:24 To już po działce budowlanej-proponuję porzeczki... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mif Re: rury od gazu na działce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.06, 21:36 Bez przesady Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: fragi Re: rury od gazu na działce IP: *.zebyd.com.pl 08.12.06, 09:46 Chyba, że to gazociąg jamalski. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gosia Re: rury od gazu na działce IP: *.speed.planet.nl 16.12.06, 10:21 dzięki mif za normalna odpowidz bo te z "zasadzeniem porzeczek na działce"mnie rozbroiły a tak wogóle to dowiedziałam się w gazowni ze da się to zrobić nie ma większego problemu a kosztuje 100zł. za metr pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś