hania87 25.09.07, 07:06 mam ladne mieszkanko w bloku i wszystko by bylo fajnie gdyby nie te sciany- wszystko przez nie slychac :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jarecki_2 Re: wyciszenia scian w mieszkaniu w bloku? 25.09.07, 20:39 To oczywiście smutne, dziękujemy, że podzieliłaś się z nami swoją rozterką choć to nie koniecznie internetowa grupa wsparcia, ale mam nadzieję, że świadomość współczucia jakie nas przepełnia choć trochę Ci ulży. ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
malin08 Re: wyciszenia scian w mieszkaniu w bloku? 25.09.07, 20:54 prosta sprawa my poradzilismy sobie z tym problemem wyciszjac sciane 5 cm akumaty prosta i niedroga operacja bardzo efektowna teraz nie slyszymy nic pozdr marcin Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: dokb Re: wyciszenia scian w mieszkaniu w bloku? IP: 213.184.31.* 26.09.07, 13:20 My daliśmy 10 cm akumaty i owszem normalnej rozmowy zza ściany nie było słychać, ale podniesiony głos, rechot lub ryk telewizora był tylko wytłumiony. Wyciszenie ścian przynosi dość znaczy efekt, jednak wyciszenie sufitu to zbędny wydatek bo nic nie jest w stanie wyciszyć gry w piłkę lub skakania z wersalki (tak zabawiały się dzieci naszych sąsiadów, co zmusiło nas do wyprowadzki). Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: macio Re: wyciszenia scian w mieszkaniu w bloku? IP: *.echostar.pl 06.10.07, 00:39 aleście są delikatni - dzieci się bawią a was to zmusza do wyprowadzki?? hehe, królewna na ziarnku grochu się chowa.... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: marjan Re: wyciszenia scian w mieszkaniu w bloku? IP: *.ols.vectranet.pl 29.09.07, 09:35 uroki bloków , przeszkadza tobie hałas sąsiadów to oni powinni się wygłuszyć , bo jeśli ty to zrobisz to hałas od ciebie nie będzie słyszany u nich , powieś coś na ścianach co wchłania dzwięk pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
2basiazet Re: wyciszenia scian w mieszkaniu w bloku? 01.10.07, 22:56 ja mieszkając w bloku kupiłam sobie zatyczki gąbkowe do uszu w aptece, wydatek ok. 10 pln. Inwestycja się opłacała i to bardzo :D Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lilija Re: wyciszenia scian w mieszkaniu w bloku? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.07, 14:16 Szkoda tylko że ta metoda utrudnia rozmowę i oglądanie telewizji i jest właściwie tylko dobra w nocy. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mściwy Re: wyciszenia scian w mieszkaniu w bloku? IP: 80.48.1.* 02.10.07, 14:31 Po co się wykosztowywać. Trzeba zrugać niesfornych sąsiadów i nie popuścić. Jak trzeba to nagrać hałasy na dyktafon, pogrozić policją walczyć z nimi do upadłego,tak długo aż im się obrzydnie, nabiorą respektu i się wyciszą. Przeżywają tylko mocni i bezwzględni. Albo wyprowadzka. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: znamsienatym Re: wyciszenia scian w mieszkaniu w bloku? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.07, 22:31 rozumiem Cie haniu87, moja zonka tez lubi w trakcie pokrzyczec i pozniej wstyd jej przed sasiadami, a jak na zlosc w tym akurat momencie nie mam jej czym ust zatkac Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia.ax Re: wyciszenia scian w mieszkaniu w bloku? 05.10.07, 13:27 baaardzo smieszne, boki zrywać :-O Odpowiedz Link Zgłoś