Dodaj do ulubionych

wyciszenia scian w mieszkaniu w bloku?

25.09.07, 07:06
mam ladne mieszkanko w bloku i wszystko by bylo fajnie gdyby nie te sciany- wszystko przez nie slychac :(
Obserwuj wątek
    • jarecki_2 Re: wyciszenia scian w mieszkaniu w bloku? 25.09.07, 20:39
      To oczywiście smutne, dziękujemy, że podzieliłaś się z nami swoją rozterką choć
      to nie koniecznie internetowa grupa wsparcia, ale mam nadzieję, że świadomość
      współczucia jakie nas przepełnia choć trochę Ci ulży. ;-P
      • malin08 Re: wyciszenia scian w mieszkaniu w bloku? 25.09.07, 20:54
        prosta sprawa my poradzilismy sobie z tym problemem wyciszjac sciane 5 cm
        akumaty prosta i niedroga operacja bardzo efektowna teraz nie slyszymy nic
        pozdr marcin
    • Gość: dokb Re: wyciszenia scian w mieszkaniu w bloku? IP: 213.184.31.* 26.09.07, 13:20
      My daliśmy 10 cm akumaty i owszem normalnej rozmowy zza ściany nie było słychać,
      ale podniesiony głos, rechot lub ryk telewizora był tylko wytłumiony. Wyciszenie
      ścian przynosi dość znaczy efekt, jednak wyciszenie sufitu to zbędny wydatek bo
      nic nie jest w stanie wyciszyć gry w piłkę lub skakania z wersalki (tak
      zabawiały się dzieci naszych sąsiadów, co zmusiło nas do wyprowadzki).
      • Gość: macio Re: wyciszenia scian w mieszkaniu w bloku? IP: *.echostar.pl 06.10.07, 00:39
        aleście są delikatni - dzieci się bawią a was to zmusza do wyprowadzki?? hehe,
        królewna na ziarnku grochu się chowa.... ;))
    • Gość: marjan Re: wyciszenia scian w mieszkaniu w bloku? IP: *.ols.vectranet.pl 29.09.07, 09:35
      uroki bloków , przeszkadza tobie hałas sąsiadów to oni powinni się
      wygłuszyć , bo jeśli ty to zrobisz to hałas od ciebie nie będzie
      słyszany u nich , powieś coś na ścianach co wchłania dzwięk

pozdrawiam
    • 2basiazet Re: wyciszenia scian w mieszkaniu w bloku? 01.10.07, 22:56
      ja mieszkając w bloku kupiłam sobie zatyczki gąbkowe do uszu w aptece, wydatek
      ok. 10 pln. Inwestycja się opłacała i to bardzo :D
      • Gość: lilija Re: wyciszenia scian w mieszkaniu w bloku? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.07, 14:16
        Szkoda tylko że ta metoda utrudnia rozmowę i oglądanie telewizji i
        jest właściwie tylko dobra w nocy.
        • Gość: mściwy Re: wyciszenia scian w mieszkaniu w bloku? IP: 80.48.1.* 02.10.07, 14:31
          Po co się wykosztowywać. Trzeba zrugać niesfornych sąsiadów i nie
          popuścić. Jak trzeba to nagrać hałasy na dyktafon, pogrozić policją
          walczyć z nimi do upadłego,tak długo aż im się obrzydnie, nabiorą
          respektu i się wyciszą. Przeżywają tylko mocni i bezwzględni. Albo
          wyprowadzka.
    • Gość: znamsienatym Re: wyciszenia scian w mieszkaniu w bloku? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.07, 22:31
      rozumiem Cie haniu87, moja zonka tez lubi w trakcie pokrzyczec i pozniej wstyd jej przed sasiadami, a jak na zlosc w tym akurat momencie nie mam jej czym ust zatkac
      • sylwia.ax Re: wyciszenia scian w mieszkaniu w bloku? 05.10.07, 13:27
        baaardzo smieszne, boki zrywać :-O
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka