Dodaj do ulubionych

1% na Fundację Oświatową im.Stanisława Konarskiego

IP: *.autocom.pl 02.02.10, 15:06
Można przekazać im grosze, pomagają biednym dzieciom. Organizują im wycieczki,
wakacje i zajęcia pozalekcyjne. Można też poprać z ich strony program do
rozliczania podatków, gdzie już od razu wpisana jest fundacja do przekazania 1%
Obserwuj wątek
    • Gość: Megan Re: 1% na Fundację Oświatową im.Stanisława Konars IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.10, 11:42
      Nawet udostępniają na swojej stronie do pobrania program do rozliczania pit'ów.
      Fajne rozwiązanie bo nie trzeba myśleć o tym żeby wpisać komu chcemy przekazać
      1% tylko z automatu nam wypełnia.
      dla mnie fajna inicjatywa i przyznam, że tym po części też mnie przekonali ;)
      rozliczę sobie ładnie, reszta się wypełni a dzieciaki pieniążki dostaną :)
    • Gość: Pyrek Re: 1% na Fundację Oświatową im.Stanisława Konars IP: 149.156.26.* 22.02.10, 10:42
      Dzięki za świetny pomysł! Oby więcej takich inicjatyw! fajna stronka, powinni
      więcej chwalić się tym co robią, żeby ludzie wiedzieli.
    • Gość: mm Re: 1% na Fundację Oświatową im.Stanisława Konars IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.10, 12:29
      Skorzystałam z tego programu - łatwy i wygodny w obsłudze :) I jaki szczytny cel
      dla 1% :)
      • Gość: niewidać Re: 1% na Fundację Oświatową im.Stanisława Konars IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.10, 12:14
        gdzie ten program? bo nie widzę.
        • Gość: widać Re: 1% na Fundację Oświatową im.Stanisława Konars IP: *.autocom.pl 01.03.10, 11:35
          Jak wpiszesz w google'u Fundacja oświatowa im. Ks. Konarskiego to klikasz drugi
          link (główną stronę) i po prawej masz migającą reklamę o 1% i programie Dr Tax:)
          Klikasz to i masz.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka