GoĹÄ: Irena K. IP: 212.122.206.* 12.01.04, 16:48 hmm..zastanawiajace..czasami odnosze wrazenie iz Amerykasnscy naukowcy dzialaja jak Z.Frud - najpierw wymysla teorie a pozniej szuka dowodow.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: zupi Re: Uraz głowy zwiększa ryzyko pojawienia się dep IP: *.net.szczecin.pl 12.01.04, 17:00 Nie jest ważne jaką drogą, ważne jest, że jest to prawda dowiedziona. Wiem to po sobie - kiedyś uszkodziłem sobie dynię i od tamtej pory jestem psycholem. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mk co wiec z Millerem i reszta z Mi-8? IP: *.twcny.rr.com 12.01.04, 19:14 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: fan club pana Z "naukowcy z miasta Iowa" IP: *.usr.hananet.net 12.01.04, 17:03 Fascynujacy warsztat dziennikarski pana Zagorskiego. Moze lepiej zamiast pisani bredni dac po prostu link: archpsyc.ama-assn.org/cgi/reprint/61/1/42 Panie Zagorski, gdzie tam jest STWIERDZENIE jak w tytule? Idioci z fikcyjnymi doktoratami, do szkoly! tajnedokumenty.com/zagorski/ Poza tym, co w tekscie robi pomieszany Exeter z Iowa? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Jacek Re: Uraz głowy zwiększa ryzyko pojawienia się dep IP: *.crowley.pl 12.01.04, 17:09 A ja jestem tego żywym przykładem miałem niezbyt poważny w skutkach ale potężny upadek i uderzenie w tył głowy - i - przez rok czasu nie mogłem się pozbierać poprzez narastającą depresję. Po wszystkich konsultacjach lekarskich nie natrafiłem na żadnego lekarza który w 100% powierdził by związek uderzenia z depresją, natowiast znakomita większość wspominała o tym, że uderzenie mogło być przyczyną moich depresyjnych objawów. Na szczęście w moim przypadku pomogła medycyna i dziś dochodzę do siebie - jastem w coraz leprzej psychicznej formie. Uważam na 1000%, że to co stwierdzili Amerykańscy naukowcy jest prawdą !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
venus22 Re: Uraz głowy zwiększa ryzyko pojawienia się dep 12.01.04, 18:13 Ja natomiast przeczytalam ze amerykanscy naukowcy NAJPIERW przebadali 91 osob z urazami glowy i 27 z innych czesci ciala dopiero POTEM stwierdzili ze u jednej trzeciej z urazami glowy zauwazono depresje. Dodam jeszcze ze urazy w glowe moga tez spowodowac migreny. Venus Odpowiedz Link Zgłoś