GoĹÄ: maria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.04, 13:16 zauważyłam na szyi jakieś narośla, jak małe brązowe pieprzyki, jest ich bardzo dużo ( cały wysyp, co z tym zrobić, skad to sie wzięło. Może mi kotoe pomóc? dziekuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: are Re: malutkie brazowe narośla na szyi IP: *.clubnet.pl 21.03.04, 13:20 wg medycyny chinskiej MOZESZ miec polipy w jelicie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: maria Re: malutkie brazowe narośla na szyi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.04, 13:33 o matko... i co? jak to sprawdzić? czy powinnam mieć jakies objawy? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: are Re: malutkie brazowe narośla na szyi IP: *.clubnet.pl 21.03.04, 13:39 nic sie nie martw. wiesz, lepiej jesli wejdziesz na forum forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=15954 i tu zrob nowy watek i zadaj to pytanie. tam sa madrzejsi ode mnie. pozwolilem sobie ostrzec Cie, bo zaraz ktos zalecilby leczenie objawowe, ktore niewiele daje. pozdsrv Odpowiedz Link Zgłoś
martini_very_bianco Re: malutkie brazowe narośla na szyi 21.03.04, 13:58 zgadzam się i uważam, że zmian skórnych w ogóle nie powinno się leczyć przed sprawdzeniem, co jest ich przyczyną. Wtedy nie wyleczysz schorzenia, a jedynie zaleczysz jego objawy, pozbawiając się jednocześnie komunikatu organizmu o tym, że coś się dzieje i gdzie się dzieje. To tak, jakbyś przez miesiąc brała środki na ból zęba, zamiast iśc do dentysty. A w ogóle, nic tylko się cieszyć, bo medycyna naturalna zakłada, że choróbsko wyłazi przez skórę. Zajrzyj na polcecony przez ara wątek. Nieozdrowienia dla polipów żeby zdechły Odpowiedz Link Zgłoś