kalidor25 05.10.10, 15:46 Bardzo ciekawy artykuł, także dla mężczyzn. Napisany lekko i przyjemnie. Najważniejsze, że treść nie jest za długa. Właśnie takich artykułów oczekuję na forum. Brawo Pani Elizo! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marco-wr Re: Łechtaczka - klucz do kobiecego orgazmu 06.10.10, 20:09 Sądząc po zdjęciu ilustrującym artykuł, można by sądzić, że kluczem jest dłoń kobiety... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
parazyd dlaczego nie ma zdjęcia łechtaczki? 07.10.10, 13:44 przydało by się sądząc po wynikach ankiety :))) Odpowiedz Link Zgłoś
decent76 Każdy facet powinien dostać w wyprawce po 10.10.10, 23:51 urodzeniu książkę Ian Kerner - Jej orgazm najpierw ;-))) a kobiety Marsjanie i Wenusjanki w sypialni może było by o połowę konfliktów mniej niż jest. Choć reakacja kobiet na książkę Johna Graya bywa różna Odpowiedz Link Zgłoś
norbertrabarbar Re: Każdy facet powinien dostać w wyprawce po 19.10.10, 15:07 To chyba nie mi potrzebne książki - ja mam orgazm za każdym razem... Odpowiedz Link Zgłoś
boobooo Re: Każdy facet powinien dostać w wyprawce po 20.10.10, 23:30 Ty nic nie potrzbojesz, lacznie z kobieta Odpowiedz Link Zgłoś
lord_viadro "Jest zaskakująco podobna do penisa".... (*,_,*) 18.11.10, 20:26 ło matko polko.. więcej tego do ust nie wezmę by jakiej pomyłki językowej nie chlapnąć !!! :P Odpowiedz Link Zgłoś
princealbert zmniejszanie lachtaczki? pierwsze slysze 06.10.10, 20:35 wiem, ze wiele kobiet w Stanach zmiejsza sobie wargi sromowe. Ale chyba autor nie jest az tak glupi, zeby te dwie kwestie pomylic??? Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: zmniejszanie lachtaczki? pierwsze slysze 06.10.10, 22:20 Na zdjęciu nie widziałem żadnej łechtaczki.. Odpowiedz Link Zgłoś
elidol Re: zmniejszanie lachtaczki? pierwsze slysze 07.10.10, 09:41 Chyba nie jest... Za duża łechtaczka może sugerować obojnactwo: wygląda bowiem, jak mały penis, stąd te kosmetyczne, niezbyt nagłaśniane, zabiegi. A że bez sensu (ryzyko zmniejszenia doznań seksualnych)? Nie pierwszy amerykański idiotyzm... Odpowiedz Link Zgłoś
kalidor25 Re: zmniejszanie lachtaczki? pierwsze slysze 08.10.10, 15:21 Ależ tu nie ma mowy o pomyłce. TAK, zmniejszają i to właśnie tak często. Zjawisko podobne (tylko odwrotne) do kompleksu małego członka. Jedni powiększają, inne zmniejszają. Autorka na pewno sprawdziła te dane. Po co to "głupi"? Odpowiedz Link Zgłoś
aquarius1973 Re: zmniejszanie lachtaczki? pierwsze slysze 15.11.10, 20:05 autorka tekstu chyba golnela sobie o jeden za duzo...... Odpowiedz Link Zgłoś
inkwizytorstarszy Re: Łechtaczka - klucz do kobiecego orgazmu 07.10.10, 02:38 kalidor25 napisał: > Bardzo ciekawy artykuł, także dla mężczyzn. Napisany lekko i przyjemnie. Najważ > niejsze, że treść nie jest za długa. Właśnie takich artykułów oczekuję na forum > . Brawo Pani Elizo! Dobry komentarz,ja także popieram,i pozdrawiam ! (już słyszę jęki "pasterzy"...:) Odpowiedz Link Zgłoś
szpila-3 Re: Łechtaczka - klucz do kobiecego orgazmu 18.10.10, 15:59 bardzo fajny i przyjemny komentarz ! dla-----obojga!!!......nie tylko jeki "pasterzy", a co dopiero " amboniarzy "???--prosze nie mylic z kosciolem ---bo zaraz sie zacznie ..... Odpowiedz Link Zgłoś
nazikomunista Łechtaczka - klucz do kobiecego orgazmu 07.10.10, 16:30 Artykuł całkiem miły i fajny, choć strach pomyśleć, że temat nadal wymaga opisywania w gazetach (o tym fascynującym organie dowiedziałem się w wieku lat chyba 12 -a było to jeszcze za kochanej mojej komuny - i od czasu pierwszych kontaktów uczyłem się jego prawidłowej obsługi). "Pochwowy, czy łechtaczkowy? Nieważne, byleby był!" - znakomite! Wreszcie ktoś z seksualnych "pundits" zauważa, że można przeżyć orgazm pochwowy i że nie jest gorszy od łechtaczkowego. Duzy plus :) Odpowiedz Link Zgłoś
marekrz Re: Łechtaczka - klucz do kobiecego orgazmu 09.10.10, 14:38 Można w tym zakresie polecić żel intymny - pomocny w tych sytuacjach Penigra żel Odpowiedz Link Zgłoś
marekrz Re: Łechtaczka - klucz do kobiecego orgazmu 17.10.10, 23:57 na prawdę działa! Odpowiedz Link Zgłoś
lolita901 Łechtaczka - klucz do kobiecego orgazmu 09.10.10, 16:04 Zdjecia? Wszystko znajdziesz na flickr.com wpisujac angielskie slowa. W tym wypadku - clitoris. Na flickr jest wszystko... Miliardy zdjec. Wpiszesz "zupa" - masz zupe, wpiszesz "d..." ogladasz "d...". Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
prac124 Łechtaczka - klucz do kobiecego orgazmu 10.10.10, 10:51 Dobry artykuł Pani Elizo. Rzeczowy, bez wodolejstwa. Jednak puściła Pani dwa duże błędy w dwóch kolejnych zdaniach. Użyła Pani słowa "płód", a powinno być "dziecko". W następnym zdaniu niefortunnie użyła Pani zwrotu "przyszły chłopiec" zamiast po prostu "chłopiec". Zgodnie z polskim systemem prawnym ten "płód" jak się Pani wyraziła, czy "przyszły chłopiec" od momentu zapłodnienia warunkowo posiada pewne prawa. Nie tylko w świetle obyczaju, ale też w świetle prawa jest człowiekiem - chłopcem lub dziewczynką. Byłoby miło, gdyby nie odbierać mu tych praw nawet przez pomyłkę. Z uszanowaniem; Andrzej Goerst - były zarodek. Odpowiedz Link Zgłoś
konrad_dk Re: Łechtaczka - klucz do kobiecego orgazmu 11.10.10, 18:24 Ciekawe gdyby moze szczegolowo wypowiedzialy sie panie. Moja byla dziewczyna wlasciwie lansowala to co napisane w tym artykule. Nawet podczas seksu lubila sie stymulowac paluszkami,argumentujac to wlasnie potrzeba wiekszej satysfakcji. Nie ukrywam, ze jej sposob zachowania podczas seksu wyjatkow mi odpowiadal. Bardzo cenne bylyby wpowiedzi kobiet w zwiazku z tym tematem. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna.piat-nowicka Re: Łechtaczka - klucz do kobiecego orgazmu 13.10.10, 09:12 Niestety nie ma pan racji. Polskie prawo operuje pojęciem "dziecko" od chwili jego urodzenia. W czasie ciąży jest to płód i tyle. Bzdurą byłoby nazywanie tego inaczej. Jak nazywa się ustawa warunkująca m.in. dopuszczalność aborcji? Ustawa o planowaniu rodziny, ochronie PŁODU ludzkiego i warunkach dopuszczalności przerywania ciąży. W przypadku urodzenia się dziecka, ziszcza się warunek nabycia pewnych praw. Warunkowo i tylko warunkowo PŁÓD posiada pewne prawa, jednak mówimy w kwestiach ochrony płodu zgodnie z łacińską terminologią o możliwości powołania [i]curatora ventris[i] czyli kuratora BRZUCHA a nie dziecka. Tak samo KC reguluje możliwość dochodzenia odszkodowania za szkody prenatalne - przepis wyraźnie wskazuje, że o dziecku można mówić tylko po urodzeniu. Oddzielnie mówi się o urodzeniu martwego dziecka a poronieniu - poronienie to śmierć płodu. Proszę nie wypowiadać się na temat regulacji prawnych jeśli nie ma pan o nich bladego pojęcia, a rzekomo prawne wywody przeczytał pan w "Niedzieli" lub "Naszym Dzienniku". Odpowiedz Link Zgłoś
boobooo Re: Łechtaczka - klucz do kobiecego orgazmu 18.10.10, 20:30 prac124 napisał: (...) Użyła Pani słowa "płód", a powinno być "dziecko". W następnym zdaniu niefortunnie użyła Pani zwrotu "przyszły chłopiec" zamiast po prostu "chłopiec". Zgodnie z polskim systemem prawnym ten "płód" jak się Pani wyraziła, czy "przyszły chłopiec" od momentu zapłodnienia warunkowo posiada pewne prawa. (...) Roznica w nazewnictwie pomiedzy "płód" a "dziecko" nie ma nic wspolnego z posiadaniem praw czy nie. Nawet gdyby plod posiadal pelnie praw dziecka (co nie ma miejsca w zadnej kulturze), to i tak bylby plodem czyli nienarodzonym dzieckiem. Niefortunnym jest rowniez nazwanie operowanie pojeciem dziecka od momentu zaplodnienia, gdyz w takim przypadku 70% dzieci ladowaloby w ubikacjach albo koszach na smieci - jako ze naturalnie 70% zarodkow jest usuwanych w drodzie poronienia, z czego wiekszosc w tak wczesnym stadium ze mylonych jest ze zwykla miesiaczka. A wracajac do artykulu, ciekawe ile mezczyzn wie gdzie jest lechtaczka? Odpowiedz Link Zgłoś
thegreatmongo Re: Łechtaczka - klucz do kobiecego orgazmu 23.10.10, 11:45 Ale bzudy piszesz prac az glowa boli od twoich katofaszo pierdul. Plod nie ma takich samych praw jak czlowiek. Inaczej kazde poronienien trzebaby zglaszac i bylby wystawiany akt zgonu razem z przyczyna smierci. Oczywiscie mozna tez LEGALNIE zrobic aborcje tuz za granica w Prenzlau czy w Czechach. Wiec w swietle prawa plod nie jest czlowiekiem i twoje jeki na tym forum tego nie zmienia. Tak w ogole to skup sie na tym, zeby twoja zona, jesli oczywiscie nie posuwasz ministrantow jak reszta twoich "chlopakow" miala choc raz w zyciu orgazm i przeczytaj ten tekst dokladnie.. Odpowiedz Link Zgłoś
swiety_76 Łechtaczka - klucz do kobiecego orgazmu 14.10.10, 09:03 10% europejek nie zdaje sobie sprawy z tego że posiada łechtaczkę - Mój Boże - wyobrażacie sobie 10% facetów, którzy nie zdają sobie sprawy z tego że posiadają penisa ? Odpowiedz Link Zgłoś
aleydis Łechtaczka - klucz do kobiecego orgazmu 15.10.10, 13:17 Gdyby panowie wiedzieli, jak właściwie traktować tę wypustkę rozkoszy, nie byłoby kobiet oziębłych. A co do artykułu - niby odważny, ale polska pruderia nie pozwoliła zamieścić odpowiedniego zdjęcia - jest to żenujące. Odpowiedz Link Zgłoś
lliloo Re: Łechtaczka - klucz do kobiecego orgazmu 18.10.10, 18:36 To prawda, penis jest dokładnie wyrysowany w sąsiednim artykule... Odpowiedz Link Zgłoś
norbertrabarbar Re: Łechtaczka - klucz do kobiecego orgazmu 19.10.10, 15:14 "Gdyby panowie wiedzieli, jak właściwie traktować tę wypustkę rozkoszy, nie byłoby kobiet oziębłych" Jak zwykle wszystko nasza wina... Ja mam orgazm za każdym razem kiedy chcę - widać oziębłe kobiety po prostu nie chcą... Odpowiedz Link Zgłoś
boobooo Re: Łechtaczka - klucz do kobiecego orgazmu 20.10.10, 23:28 > Jak zwykle wszystko nasza wina... Ja mam orgazm za każdym razem kiedy chcę - wi > dać oziębłe kobiety po prostu nie chcą... Kobiety zwykle tez maja orgazm kidy chca, szkoda ze w 90% jest to bez faceta :) Odpowiedz Link Zgłoś
zlota_20 Re: Łechtaczka - klucz do kobiecego orgazmu 19.10.10, 15:07 Łechtaczki nie używam, bo to dzieło samego szatana. tak mówi Pismo Święte. Odpowiedz Link Zgłoś
mol_chemiczny Przydałaby się korekta 20.10.10, 16:43 Sporo przecinków do usunięcia, "twój" zamiast "swój", do tego "potrafić" nie tworzy form imiesłowowych, bo nie jest synonimem "umieć", ale "dać radę". Tyle znalazłam, czytając tekst naprawdę szybko. Odpowiedz Link Zgłoś
boobooo Re: Przydałaby się korekta 20.10.10, 23:26 > Sporo przecinków do usunięcia, "twój" zamiast "swój", do tego "potrafić" nie tw > orzy form imiesłowowych, bo nie jest synonimem "umieć", ale "dać radę". Tyle zn > alazłam, czytając tekst naprawdę szybko. :) bo tekst jest o lechtaczce, a nie ortografii (to zart tak naprawde uwazam ze w zadnym artykule nie powinno byc bledow ale jako dyslektyk ich nie dostrzegam, wiec nie przszkadza mi to) Odpowiedz Link Zgłoś
keradk Ignorancja czy zwykła niewiedza? 21.10.10, 21:22 ja rozumiem, że ktoś mógł nie skończyc liceum, ale aby w pierwszych zdaniach artykułu walnąc tak potwornego kulfona: "O tym, że będziesz szczęśliwą posiadaczką łechtaczki, natura rozstrzyga bardzo szybko. Kiedy płód kończy zaledwie sześć tygodni..." Otóż natura rozstrzyga w momencie zapłodnienia komórki jajowej przez plemnik. No chyba ze autorka uważa, że chłopcu może wyrosnąć łechtaczka...no coz "chicks with dicks" pała na świadectwo! Odpowiedz Link Zgłoś
janatur Łechtaczka - klucz do kobiecego orgazmu 21.10.10, 21:54 W czasie zabawy erotycznej koniuszkiem języka łaskoczę łechtaczkę, wokół niej ślinię,ustami ją delikatnie pociągam oraz językiem całe wnętrze wokół niej penetruję.Następnie żołędziem penisa po odsunięciu napletka pocieram ją ,czasami udaje się napletkiem nakryć łechtaczkę wraz z żołędziem,jest niebiańsko. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Łechtaczka - klucz do kobiecego orgazmu 09.06.11, 10:20 Pewnie islamskie imigrantki nie wiedzą, bo po infibulacji jej nie mają, to by tłumaczyło te 10 procent rzekomych Europejek. Odpowiedz Link Zgłoś