Gość: xxx IP: 158.75.25.* 30.04.04, 14:24 czy ktos moze wie czy u osoby doroslej mozna wyleczyc zeza.jest on niewielki,ale nie wiem niestety czy to zbiezny czy nie.i jak takie leczenie wyglada? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martini_very_bianco Re: mam pytanie dotyczacej najgorszej wady wzroku 30.04.04, 15:04 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=12236 16%VOL 22%VAT forum homeopatia forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=19760 Odpowiedz Link Zgłoś
straba Re: mam pytanie dotyczacej najgorszej wady wzroku 30.04.04, 22:31 martini dzięki za "pomoc" A ciebie xxx zapraszamy na nasze forum! Odpowiedz Link Zgłoś
ewax100 Re: mam pytanie dotyczacej najgorszej wady wzroku 30.04.04, 22:30 Miałam zeza ale akomodacyjnego zwiazanego z wada wzroku i astygmatyzmem.Mialam zabieg najpierw za zeza/ale nie pomogl w 100% a moze w 70%/a niedawno mialam usuniecie wady metoda Lasik i ten zabieg usunał zeza no moze w 99%Musisz isc do okulisty jaki to zez a potem działac dalej.Było troche wysiłku ale nie załuje bo obecnie chodze bez okularów.Aha jesli okulary koryguja zeza to raczej jest tak jak u mnie czyli zez akomodacyjny,bo oczy sie ustawiaja po korekcie okularami lub usunieciem wady.Mysle że w wieku dorosłym jest to mozliwe.Wiem co to za udreka wiec Ci bardzo współczuje.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutniutka Re: mam pytanie dotyczacej najgorszej wady wzroku IP: *.waw.pl / *.waw.pl 01.05.04, 08:16 Hej xxx! Koniecznie zajrzyj na forum "zezisko". Pozdrawiam SMutniutka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: km2bp Re: mam pytanie dotyczacej najgorszej wady wzroku IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.05.04, 09:23 Myślę że brak gałek ocznych jest jeszcze gorszą wadą wzroku niz zez Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: mam pytanie dotyczacej najgorszej wady wzroku IP: 158.75.25.* 04.05.04, 14:07 dziekuje bardzo wszystkim ktorze odpowiedzieli na moje pytanie.ja wlasciwie dopiero teraz przelamuje bariere wstudu.jeszcze 2 miesiace temu nie odwazylabym sie zadac tekiego pytanie na forum.nawet jesli jset to anonimowe. Odpowiedz Link Zgłoś