Dodaj do ulubionych

Ostra białaczka limfatyczna

08.05.04, 13:19

.. u 3-letniego dziecka. Jakie rokowania, czy jest mozliwe całkowite
wyleczenie?
Może ktoś wie o podobnym przypadku. Chodzi o dziecko mojej znajomej. Cała
rodzina w szoku, lekarze wypowiadaja sie bardzo ostrożnie.
Obserwuj wątek
    • vitalia Re: Ostra białaczka limfatyczna 08.05.04, 13:26
      Nie chcę Cię ani martwić ani pocieszać bo nie wiadomo nigdy nic do końca.Ale
      coreczka mojej znajomej miała tylko 6 lat .Dzielnie walczyła przez 3 m-ce.Bóg
      miał jednak inne plany i zabrał ją do siebie.Może jednak innym da szansę.Ale to
      było 8 lat temu ,teraz może jest inaczej ,nauka idzie do przodu,a nadzieja jest
      zawsze.
      • anna_er Re: Ostra białaczka limfatyczna 08.05.04, 13:33
        vitalia napisała:

> Nie chcę Cię ani martwić ani pocieszać bo nie wiadomo nigdy nic do końca.Ale
        > coreczka mojej znajomej miała tylko 6 lat .Dzielnie walczyła przez 3 m-ce.Bóg
        > miał jednak inne plany i zabrał ją do siebie.Może jednak innym da szansę.Ale
        to
        >
        > było 8 lat temu ,teraz może jest inaczej ,nauka idzie do przodu,a nadzieja
        jest zawsze.

No chyba nie bardzo jest lepiej z postepem. U tego dziecka wykryto w styczniu,
        byla chwilowa poprawa, ale teraz jest nawrot. Nie znam dokładnie przebiegu
        leczenia, wynikow analiz itd, bo jak tu wypytywać zrozpaczona matke, jest to
        jej jedyne dziecko.
        • vitalia Re: Ostra białaczka limfatyczna 08.05.04, 14:48
          O Boże drogi.
    • Gość: Yvonne Re: Ostra białaczka limfatyczna IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.04, 15:25
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16556&w=12404462
    • vecka Re: Ostra białaczka limfatyczna 08.05.04, 16:09
      Witam,
      białaczek jest kilka typów. Moze tutaj by pomógł przeszczep szpiku kostnego?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka