anna_er 08.05.04, 13:19 .. u 3-letniego dziecka. Jakie rokowania, czy jest mozliwe całkowite wyleczenie? Może ktoś wie o podobnym przypadku. Chodzi o dziecko mojej znajomej. Cała rodzina w szoku, lekarze wypowiadaja sie bardzo ostrożnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vitalia Re: Ostra białaczka limfatyczna 08.05.04, 13:26 Nie chcę Cię ani martwić ani pocieszać bo nie wiadomo nigdy nic do końca.Ale coreczka mojej znajomej miała tylko 6 lat .Dzielnie walczyła przez 3 m-ce.Bóg miał jednak inne plany i zabrał ją do siebie.Może jednak innym da szansę.Ale to było 8 lat temu ,teraz może jest inaczej ,nauka idzie do przodu,a nadzieja jest zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
anna_er Re: Ostra białaczka limfatyczna 08.05.04, 13:33 vitalia napisała: > Nie chcę Cię ani martwić ani pocieszać bo nie wiadomo nigdy nic do końca.Ale > coreczka mojej znajomej miała tylko 6 lat .Dzielnie walczyła przez 3 m-ce.Bóg > miał jednak inne plany i zabrał ją do siebie.Może jednak innym da szansę.Ale to > > było 8 lat temu ,teraz może jest inaczej ,nauka idzie do przodu,a nadzieja jest zawsze. No chyba nie bardzo jest lepiej z postepem. U tego dziecka wykryto w styczniu, byla chwilowa poprawa, ale teraz jest nawrot. Nie znam dokładnie przebiegu leczenia, wynikow analiz itd, bo jak tu wypytywać zrozpaczona matke, jest to jej jedyne dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Yvonne Re: Ostra białaczka limfatyczna IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.04, 15:25 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16556&w=12404462 Odpowiedz Link Zgłoś
vecka Re: Ostra białaczka limfatyczna 08.05.04, 16:09 Witam, białaczek jest kilka typów. Moze tutaj by pomógł przeszczep szpiku kostnego? Odpowiedz Link Zgłoś