malachitka36
22.02.12, 23:08
Witam, na pierwszy rzut oka mam objawy grypy ale pewne rzeczy mi sie nie zgadzaja chociazby to, ze przy grypie zoladkowej czy jelitowej oprocz bolesnego brzucha powinny wystepowac wymioty i biegunka a takze nie znalazlam zeby objawami przy tej grypie byl problem z normalnym oddychaniem i odczuciem nieprzyjemnego bolu w klatce piersiowej a ja to mam...nie bola mnie rowniez kosci czy miesnie.
Zaczelo sie w niedziele od zimnych dreszczy i ogolnego oslabienia, potem doszla straszna bolesnosc jamy brzusznej wraz z bolesna i chyba powiekszona watroba (w zyciu czegos takiego nie mialam), wieczorem goraczka 38,5(b.zadko miewam) - brak energii i trudnosci z oddychaniem i bolesnosc przy oddychaniu. Dzisiaj jest sroda a ja ciagle jestem slaba - spie po pare godzin w dzien , bolesnosc brzucha mniejsza ale nadal jest odczuwalna, brak tchu, brak apetytu. Miesiac temu wrocilam z Dubaju, poszukalam w internecie i moje objawy w 100% pasuja do objawow malarii czy moze ktos moglby mi pomoc rozwiklac co mi dolega?