Dodaj do ulubionych

Operacja powiększenia piersi.

21.11.12, 13:45
Witam.Chce sobie powiększyć piersi.Mieszkam blisko Szczecina mieć szukałam info o klinikach w Szczecinie.Co myślicie o artplastyce ? i dr Pastucha? bo z tego co czytałam to jest dobry w tym co robi i mając te informacje bym go wybrała.Pytania kieruje do kobiet które miały do czynienia z ta klinika i lekarzami.I jeszcze jedno pytanie czy taka operacje robi się raz na całe życie czy co kilka- kilkanaście lat trzeba coś poprawiać?
Obserwuj wątek
    • psotkaaa Re: Operacja powiększenia piersi. 21.11.12, 17:07
      Ja też kiedyś o tym myślałam, ale w końcu doszłam do wniosku iż nie chce się ciąć tylko ze względu na piersi. Są jakie są i trzeba je akceptować- poza tym mój obecny partner je bardzo lubi. A co do Ciebie to pewnie jesteś już zdecydowana, więc chyba nie ma sensu Cię od tego pomysłu odwodzić. Z tego co słyszałam to po operacji mogą być komplikacje ( uczulenie, zrosty, poza tym chyba istnieje możliwość, że silikon trzeba będzie wymienić ale nie pamiętam dokładnie z jakich względów). Także radziłabym się jeszcze raz zastanowić czy warto ryzykować dla piersi tym bardziej, że podobno każde są piękne;)
    • fionka21 Re: Operacja powiększenia piersi. 21.11.12, 17:48
      forum.gazeta.pl/forum/w,22,139315539,,niebezpieczne_silikony.html?v=2
    • andzia.99125 Re: Operacja powiększenia piersi. 21.11.12, 18:58
      Te wpisy nie są odpowiedzią na moje pytanie.Ja jestem zdecydowana.Powiększe sobie piersi za rok lub dwa.Dużo czytałam o różnych klinikach i lekarzach.Większość pacjentek jest zadowolona.A wiadomo że zdarzają się wypadki, dlatego trzeba bardzo dobrze przemyśleć ta decyzję. Nie podobają mi się moje piersi i chce je zmienić.Żebym bez wstydu mogła wyjść na plaże czy basen.
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka