Dodaj do ulubionych

Moje prącie!!!!!! RATUJCIE SZYBKO!!!!!

IP: *.udn.pl 23.07.04, 08:20
Witam. Mam mały problemik. Otóż właśnie wstałem, poszedłem do toalety
załatwić potrzebę, patrze a na nim taki dość spory bąbel. Jest on tak
bardziej na początku prącia idąc od brzucha (że jeszcze tam włoski siegają).
Bobęl jest czerwony i chyba (a raczej napewno) ma w środku rope. Od góry
przykrywa go taki ropowaty czepek. Wczoraj jeszcze było ok, w dziś wstaje i
widze to.
Dodam jescze, że w zimie w grudniu (tylko nie pamiętam czy w tą czy
poprzednią) miałem dokładnie to sam. Odentyczny bąbel w identycznym miejscu.
Jak to kiedyś niechcący nacisnąłem to ropy wyleciło że ho ho.
No i nie wiem co z tym zrobić? Nalezy to z tej ropy wycisnąć, czy wogle tego
nie ruszać.
Pomóżcie prosze, bo nie wiem co z tym zrobić.

pozdro
Obserwuj wątek
    • Gość: Zosienka Re: Moje prącie!!!!!! RATUJCIE SZYBKO!!!!! IP: *.ip-pluggen.com 23.07.04, 09:29
      Biegne na ratunek Twego pracia!

Ropna krostka jest zawsze krostka, bez wzgledu na to, czy siedzi na praciu,
      pupie czy policzku.
      Wyobraz sobie, ze to jest policzek. CO bys wtedy zrobil?
      Masz dwie mozliwosci
      1.zostawic to w spokoju, jak dojrzeje to samo peknie
      2.czysta, cieniutka igla przebic czubek krostki, wydezynfekowac
    • rezurekcja Re: Moje prącie!!!!!! RATUJCIE SZYBKO!!!!! 23.07.04, 11:32
      Gość portalu: co sie stało napisał(a):

> Pomóżcie prosze, bo nie wiem co z tym zrobić.

zdecydowanie isc do lekarza.
      • Gość: Zosienka Re: Moje prącie!!!!!! RATUJCIE SZYBKO!!!!! IP: *.ip-pluggen.com 23.07.04, 13:14
        Rezurekcja, a jak Tobie sie zrobi krostka na pupie, to tego samego dnia
        biegniesz z tym do lekarza ???
      • Gość: kasik Re: Moje prącie!!!!!! RATUJCIE SZYBKO!!!!! IP: 195.117.149.* 23.07.04, 13:20
        najlepiej psychiatry
        • Gość: co sie stalo Re: Moje prącie!!!!!! RATUJCIE SZYBKO!!!!! IP: *.udn.pl 23.07.04, 17:09
          kasik sam idź do psychjatry czubku. Jak nie masz nic do powiedzenia to sie nie
          udzielaj.
    • Gość: ORMOwiec Tylko natychmiastowa AMPUTACJA fujary moze IP: 192.139.221.* 23.07.04, 15:58
      rozwiazac ten proble. Nie zwlekaj, zrob to jak najszybciej.
      • Gość: ginekolog Re: obawiam się IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 23.07.04, 19:40
        ze poniewaz tego nie widze nie bede kompetentna w pełni ale jak dla mnie to
        objawy choroby wenerycznej w najgorszym wypadku to poczatki kiły . musisz sobie
        przypomnieć z kim sie bzykałes i dopaść tą co to roznosi! samo ci nie przejdzie
        tylko bedzie sie rozsiewać i zainfekujesz całe krocze a to juz poczatek
        zakarzenia! mysle ze szybko leć do lekarza kazda godzina jest tu cenna dzieląca
        od amputacji!powodzenia i współczuje
    • Gość: XXL Re: Moje prącie!!!!!! RATUJCIE SZYBKO!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.04, 19:55
      Zapuść brzuch to nie będziesz go widział. ;-)))
      • Gość: dsa Re: Moje prącie!!!!!! RATUJCIE SZYBKO!!!!! IP: *.udn.pl 23.07.04, 21:13
        jełopie mam 15 lat i sie z nikim nie bzykałem. Widze, że nie ma tu poważnych
        ludzi.
      • Gość: Dobra rada Re: Moje prącie!!!!!! RATUJCIE SZYBKO!!!!! IP: *.ip-pluggen.com 23.07.04, 21:15
        Popros twoja dziewczyne zeby Ci wycisnela! Dziewczyny lubia bawic sie w
        pielegniarki i przy takims czyms grzebac...
        • Gość: to ja Re: Moje prącie!!!!!! RATUJCIE SZYBKO!!!!! IP: *.udn.pl 23.07.04, 22:02
          idzcie sie leczcie na nogi bo na banie to już za późno
          • Gość: ORMOwiec Re: Moje prącie!!!!!! RATUJCIE SZYBKO!!!!! IP: 192.139.221.* 23.07.04, 22:20
            Jak sie jeszcze nie bzykales to na co czekasz? Myslisz ze ja to zrobie za
            ciebie?
          • Gość: kbb Re: Moje prącie!!!!!! RATUJCIE SZYBKO!!!!! IP: *.icpnet.pl 24.07.04, 05:42
            ja mysle ze - luzy skoro juz cos takiego miales wczesniej - zapalenie mieszka
            wlosowego a jesli nie ma tam zadnego wlosa na tej czy kolo tej krosty to
            gruczolu lojowego. Dokladnie jak zosienka pisala, albo poczekac jak samo peknie
            albo wycisnac jak juz wczesniej wyciskales i przetrzyj potem to miejsce
            spirytusem. czasem sie zdarza, mi tez i wielu innym. nic groznego, upierdliwe
            bo szczypie i swedzi tylko.
            • paranormalny Re: Moje prącie!!!!!! RATUJCIE SZYBKO!!!!! 24.07.04, 05:52
              Gość portalu: kbb napisał(a):
              > ....Dokladnie jak zosienka pisala, albo poczekac jak samo peknie albo
              wycisnac jak juz wczesniej wyciskales i przetrzyj potem to miejsce spirytusem.

W przyszłości spróbuj myć jaja i okolice - przynajmniej 2x/dobę. Najlepiej
              mydłem siarkowym.
              • Gość: Zosienka Re: Moje prącie!!!!!! RATUJCIE SZYBKO!!!!! IP: *.ip-pluggen.com 24.07.04, 12:26
                Niedlugo dostaniesz krosty na twarzy (to taki pryszczowaty wiek), wiec dobrze
                sie sklada ze potrenujesz sobie wyciskanie w miejscu gdzie tego nie widac, a
                nie np. na nosie!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka