Dodaj do ulubionych

chłopcy-powiększenie piersi

25.10.04, 01:34
Mam pytanie,dotyczące sprawy delikatnej, ale bardzo dla mnie ważnej. Mój
chłopak powiedział ostatnio, że jako dziecku, w podstawówce, zaczęły mu
rosnąć piersi - że pojawiły mu się przy tym grudki pod sutkami, które te
sutki jakby trochę wypchnęły. Był wtedy u lekarza, ale niezręcznie było mi
pytać, co mu ten lekarz wtedy powiedział. I zastanawiam się teraz, czy to
oznacza jakieś zachwianie gospodarki hormonalnej, czy to może mieć jakiś
wpływ na sprawy takie jak płodność? Czy może z tego wyniknąć coś
nienormalnego? Czy też po prostu takie rzeczy się zdarzają i są nieszkodliwe?
Bardzo proszę o odpowiedź, to bardzo ważne. I z góry dziękuję!
Obserwuj wątek
    • kwiatek-822 Re: chłopcy-powiększenie piersi 25.10.04, 10:17
      Moj narzeczony tez ma ten problem, kiedys wyznal mi ze byl u lekarza ale co
      konkretnie ustalili to nie wiem bo nie pamieta, niby cos z przysadka ktora
      produkuje za duzo hormonow :(( Czasem nachodza mnie takie mysli ze jesli on
      nigdy nie bedzie mogl.. tzn nie bedziemy miec dzieci :((( buu to straszne i tez
      nie wiem gdzie sie o tym moge dowiedziec, chyba bedziemy musieli sie wybrac do
      lekarza.....pozdrawiam
      • vitalia Re: chłopcy-powiększenie piersi 25.10.04, 11:27
        Ej kobiety !!!
        W okresie dojrzewania u chłopców powiększają się sutki i jest to jak
        najbardziej naturalne.Nie ma to wpływu na póżniejszą płodność.To powiększenie
        mija i nie zostawia po sobie śladów w organiżmie.
        Jeśli natomiast powiększenie sutek trwa i piersi rosną to jest to oczywiście
        niepokojące ,ale następują przy tym też inne zmiany. Jeżeli u waszych mężczyzn
        jest teraz wszystko ok. i piersi im nie urosły to znaczy że macie jak
        najbardziej normalnych facetów.
        • kwiatek-822 Re: chłopcy-powiększenie piersi 25.10.04, 12:10
          Moj ma 22 lata i troche powiekszone piersi, nie zmalaly mu tylko zostaly takie
          jakie sa, lekarz podobno poiwedzial ze juz nie zmaleja conajwyzej operacja, mi
          to w najmniejszym stopniu nie przeszkadza, kocham go bardzo :)) a nasze pozycie
          jest bardzo udane wiec sama nie wiem co o tym myslec :) na razie wszystko bez
          problemow tylko te powiekszone piersi. Mam nadzieje ze nie bedziemy miec
          problemow w przyszlosci.. pozdrawiam :)
          • soczewka_k Re: chłopcy-powiększenie piersi 25.10.04, 19:01
            No mój też ma trochę powiększone,ale tak troszeńkę. Mam nadzieję, że to nie
            jest nic, co powinno mi spędzać sen z powiek? Bo prawdę mówiąc trochę nie daje
            mi ta sprawa spokoju. Ale może nie ma się czym martwić? Dobrze byłoby wiedzieć,
            kiedy należałoby się zacząć denerwować ;)Pozdrawiam
    • Gość: przelana Re: chłopcy-powiększenie piersi IP: *.dialup.eol.ca 26.10.04, 00:53
      Na wszelki wypadek radze Wam rzucic tych Waszych "facetow". Nigdy nie wiadomo
      kiedy w pelni dojrzeja i zaczna potajemnie przebierac sie w Wasza bielizne.
      Poza tym to chyba straszne jak wahluja nad Wami swoimi piersiami w trakcie
      seksu.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka