Dodaj do ulubionych

wyniki krwi ,aptt inr

20.10.20, 11:09
Dzien dobry pare dni temu rzeszlam zabieg usuniecia pecherzyka zolciowego .Mialam robine badania w ktorych wyszlo Aptt 27,3 norma 28-43 obnizone ale czas protobminowy wyszedl 11 sek norma 9-15 wskaznik protombinowy 94% norma 80-120 INR 1,07 norma 08-1,2 morfologia idealna .Obnizone biało całkowite ( stosuje diete moze z powodu tego )Co to znaczy lekarz nic nie powiedzial na ten temat .
Obserwuj wątek

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka