Dodaj do ulubionych

Niski poziom testosteronu?

24.09.21, 07:56
Witam od kilku miesięcy borykam się z potliwością nadmierna i uderzenia goraca jestem mężczyzna 34lata czy te wyniki mogą na to wskazywać Moje wyniki z szpitala cholesterol ldl 3.7 norma do 3.4 fsh 21.2 ( 1.5- 12.4) lh 4.37 ( 1.7- 8.6) lh 39.20 (1.7-8.6) na drugi dzień lh 40.4 (1.6-8.6) lh 2.79 (1.7-8.6) kortyzol o godz 6rano 15.1(2.3-19.4)  kortyzol godz 18 5.90 (2.3-19.4) prolaktyna 119 (86-324) prolaktyna godzina 2wnocy 423 testosteron 17.0(8.64-29) testosteron na 2dzien 10.6 na 3dzien 11 chromogranina a 7.0 (0.0-6.0) kwas homowaniliniowy  7.6 no-6.2 3-metoksytyramina 479.6(no-220)
Obserwuj wątek

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka