krystynap53 10.12.22, 14:23 Może ktoś kto miał kamienie w woreczku pozbył sie ich w naturalny sposób bez operacji. Proszę wszelkie porady iprzepisy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
snajper55 Re: rozpuszczanie kamieni w woreczku źółciowym 10.12.22, 16:14 krystynap53 napisała: > Może ktoś kto miał kamienie w woreczku pozbył sie ich w naturalny sposób bez op > eracji. Proszę wszelkie porady iprzepisy Ja usunąłem kamienie z woreczka żółciowego i nerek dzięki Uzdrawiającym Kamieniom. Drogie były, ale moje kamienie usunęły i to w sposób całkowicie naturalny. Sprzedała mi je staruszka w wiosce schowanej w lasach przy granicy z Litwą. Skądś wiedziała, że mam problemy z kamieniami i sama mi te Uzdrawiające zaoferowala. Trzymam je, bo może znowu będę ich potrzebować. S. Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: rozpuszczanie kamieni w woreczku źółciowym 10.12.22, 17:13 Uważaj, bo jeszcze ktoś weźmie to na serio i będzie Cię nękać o kontakt do staruszki. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: rozpuszczanie kamieni w woreczku źółciowym 10.12.22, 19:44 horpyna4 napisała: > Uważaj, bo jeszcze ktoś weźmie to na serio i będzie Cię nękać o kontakt do star > uszki. Chyba bym tam nie trafił. Całkiem przypadkowo na tę wiochę trafiliśmy. Tak wic o kontakcie ze staruszką nie ma mowy. ;) S. Odpowiedz Link Zgłoś
koziorozka Re: rozpuszczanie kamieni w woreczku źółciowym 10.12.22, 18:29 krystynap53 napisała: > Może ktoś kto miał kamienie w woreczku pozbył sie ich w naturalny sposób bez operacji. --------------------------- Nie ma diety „rozpuszczającej” kamienie żółciowe Poczytaj www.mp.pl/pacjent/gastrologia/lista/66161,czy-kamice-zolciowa-mozna-wyleczyc-nieoperacyjnie Odpowiedz Link Zgłoś