Dodaj do ulubionych

Czerniak, nowotwór skory - zdjęcia.

31.01.23, 22:16
Czesc! Od bardzo dawna na plecach i szyi mam dwa dość duże pieprzyki. Nigdy mnie nie bolały, ani nie krwawiły. Idę za niedługo do onkologa, aby je zbadać.
Chciałabym się dowiedzieć - według was wyglądają groźnie? Mieliście lub macie podobne?
Obserwuj wątek
    • wiolaa31 Re: Czerniak, nowotwór skory - zdjęcia. 01.03.23, 16:04
      Dobrze, że zdecydowała się Pani iść do lekarza. Podstawa to badać znamiona. Ja w zeszłym roku miałam usuwane 2 bo budziły niepokój, ale jak to moja pani dermatolog powiedziała, nie ma tam jeszcze nic złego ale za jakiś czas jest duże prawdopodobieństwo ze może sie coś zrobić. Usunęłam. Stresowałam sie okropnie bo według mnie wyglądały niefajnie. Wyniki hist bardzo dobre. Zapomniałam o sprawie.
      • wiolaa31 Re: Czerniak, nowotwór skory - zdjęcia. 01.03.23, 16:05
        Czasami znamiona które wyglądają na brzydkie, nie są groźne. Najlepiej pokazać je lekarzowi
    • shiftlk19 [...] 25.03.23, 07:35
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • blackstar Re: Czerniak, nowotwór skory - zdjęcia. 25.03.23, 13:39
        Wspolczuje ci...Ty gruczolak pluc,wczesniej pisalas,ze zona ma raka jajnika 3go stopnia...Pewnie ciezko wam jest zyc w Polsce jako parze LGBT,bo z tego co piszesz to jestes plci zenskiej,ale pisalas ze masz zone z rakiem jajnika tez cudownie uzdrowiona dzieki cudownej Konopnej Farmacji z Poznania.
        Moze masz jeszcze brata z rakiem prostaty,dziecko z bialaczka I wujka po amputacji ktoremu odrosla reka po kuracji CBD z Poznania?
        • blackstar Re: Czerniak, nowotwór skory - zdjęcia. 25.03.23, 13:49
          A co do autorki posta to te pieprzyki nie wygladaja podejrzanie,ale nikt nie postawi ci diagnozy na podstawie zdjecia.Tylko I wylacznie dermatoskop.
          • sp9tcu Re: Czerniak, nowotwór skory - zdjęcia. 28.03.23, 18:29
            Kolego co jest dobrego na łuszczyce

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka