siergiey_fakov 07.02.23, 19:58 Czy możliwe jest uczulenie po kupnie nowej pralki? Niczego innego nie zmieniałem, diety, proszku, szamponu. Jeśli jest możliwe to jak ja wyczyścić żeby przestała mnie uczulać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koziorozka Re: uczulenie po kupnie nowej pralki? 08.02.23, 15:26 Na pewno pralka? Włącz puste pranie na 90 stopni. Możesz wsypać sodę, która zmiękczy wodę Odpowiedz Link Zgłoś
siergiey_fakov Re: uczulenie po kupnie nowej pralki? 17.02.23, 20:05 Przeczytałem dokładnie instrukcje i okazało się, że pralka ma specjalny program do samoczyszczenie przed pierwszym użyciem. Puściłem go i chyba pomogło. Odpowiedz Link Zgłoś
sp9tcu Re: uczulenie po kupnie nowej pralki? 08.02.23, 15:43 nie panikuj piersze weź puste pranie daj proszku albo płatków mydlanych i na 90 stopni na 2 godziny potem włącz dwa razy płukanie i wtedy oceń w osteczności uczulenie na nikiel Odpowiedz Link Zgłoś
milku90 Re: uczulenie po kupnie nowej pralki? 22.02.23, 13:41 Też mi się nie wydaje, żeby to była pralka... może filtr nie działa, tak jak trzeba? Odpowiedz Link Zgłoś